Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nagradna igra..kaj smo zadeli? 17.4.2005 10:18:00
|
|
|
|
Ajsha
|
Hojla! Pareo je tista ruta, ki se zaveže okoli pasu - recimo čez kopalke. LP!
|
|
|
|
Nagradna igra..kaj smo zadeli? 17.4.2005 10:19:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha..hvala..sem nevedna:zmeden2:. Hja, sedaj pa bova morala na morje, ravno prav, ker po porodu hmmm...je fino kaj skriti:)-:)-:)- Lp!:rozica:
|
|
|
|
Nagradna igra..kaj smo zadeli? 17.4.2005 10:20:40
|
|
|
|
Pilar
|
:zmeden2::zmeden2::zmeden2:, pojma nimam, sam sem tolk vesela, da RR spet dela, da kr na vsak post odgovarjam....:) Pa še neki, najina sončka ( moj in tvoj:duda:)sta pa točno pol leta narazen... pa pa, pa lep dan vama želim.....:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Nagradna igra..kaj smo zadeli? 17.4.2005 10:24:36
|
|
|
|
Anitka
|
Ja čestitke ob nagradi. Boš na plaži :morje::morje::morje: najlepša;) In kaj za enih čokoladic je bilo to? Pa pa, Anitka:pika:
|
|
|
|
Nagradna igra..kaj smo zadeli? 17.4.2005 10:33:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Po kratkem razmisleku...čokoladice sem kupila za otročke, pa so meni dali nagrado namesto za otročke????:zmeden: Hecno no. Pilar, včeraj sta najina sončka praznovala, moj 10 mesecev, tvoj pa 4 mesece.:bravo::bravo::bravo: Kakšne so bile te čokoladice? Pojma nimam, taki mali dve, pri blagajni sem pa dobila kartonček, niti ne vem v kateri trgovini...mislim pa da pri najboljšemu sosedu. Lp!:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?