Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prva nosečnost po 35.letu 27.1.2009 9:33:44
|
|
|
|
barbara b
|
Nekaj podobnega je na temi upajmo: nismo še obupale kljub +40.
|
|
RE: Prva nosečnost po 35.letu 27.1.2009 10:33:18
|
|
|
|
Pia67
|
No, sem v drugo. 1. je bila pri 39 letih, sedaj pa sem zajadrala v 42. Tudi sama pogrešam drugačen način pogovora. Zrelost odtehta svoje . Le jamranja ne maram, tako, da sem včasih prav začudena kako malo energije kažejo osebice pri dvajsetih in še nekaj . Zato podpiram idejo o forumu tistih, ki pričakujejo naraščaj v zrelih letih . Se takoj pridružim.
|
|
|
|
RE: Prva nosečnost po 35.letu 27.1.2009 11:52:28
|
|
|
|
ledenka
|
se pridružujem 35, maja se napoveduje prvi ta tema je bila, samo so vse sodelujoče že rodile, zdaj klepetajo na Starši čvekamo
|
|
RE: Prva nosečnost po 35.letu 27.1.2009 12:35:35
|
|
|
|
barbara b
|
Se opravičujem! To je tema za že
|
|
RE: Prva nosečnost po 35.letu 27.1.2009 15:08:54
|
|
|
|
ledenka
|
kje ste zdaj vse 35+?
|
|
RE: Prva nosečnost po 35.letu 31.1.2009 17:52:39
|
|
|
|
taškica
|
Eko se še jaz pofočkam, v svojem 35 letu pričakujem dvojčke. Pa da ne boste mislile, da bodo edinčki v familiji, imam že dva fanta doma 7 in 5,5. pa nič zato. Sem pa kar precej utrujena....si mi menda emšo že pozna...... Ajde punce pogum, meni so tole moja najlepša leta.....
|
|
RE: Prva nosečnost po 35.letu 2.2.2009 11:51:45
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa upam da se vam pridružim
|
|
|
|
RE: Prva nosečnost po 35.letu 2.2.2009 11:53:27
|
|
|
|
Anonimen
|
seveda pa nebo moja 1. , samo nebi rada še ene teme odpirala in bi rada z vami klepetala
|
|
|
|
RE: Prva nosečnost po 35.letu 2.2.2009 15:16:52
|
|
|
|
lumpa6
|
no bejbe naj vam čestitam, jaz bi tudi še kakšnega
< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 2.2.2009 15:17:36 >
|
|
|
|
RE: Prva nosečnost po 35.letu 9.2.2009 10:13:09
|
|
|
|
goričanka
|
Pozdravljene, 1 33, 2 37, počutje precej drugačno kot prvič. Mislim da ni odvisno od emšo ampak od nosečnosti. Dvomim da obstajajo 2 enaki nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Prva nosečnost po 35.letu 10.2.2009 15:10:49
|
|
|
|
Anonimen
|
no bejbe očitno se vam bom pridružila tudi jaz, no kar nekaj časa že delamo na tem in očitno nama je uspelo
|
|
|
|
RE: Prva nosečnost po 35.letu 11.2.2009 23:01:10
|
|
|
|
Lsica
|
Uh, sem vesela, če bo tale tema zaživela. Jaz čist pašem notr, sem 1. in po 35. letu. Se včasih počutim malce staro, spet drugič pa se mi zdi, da sem ravno zaradi tega, ker še nimam nobenih izkušenj z dojenčki - mlada. Otroček je težko težko pričakovan, če bi blo po moje, bi bla mamica že pred 30-imi, zato poskušam zdaj vse narediti najboljše (pa zopet ne preveč komplicirat, seveda) in stalno iščem odgovore na milijon in eno vprašanje. No toliko za začetek, se pa še vrnem... Z vprašanji seveda
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?