Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 25.1.2009 22:10:50
|
|
|
|
kaja02
|
a pol pa nisem jaz edina, jst jih tud že čakam od decembra, pa bomo očitno še mal čakal.
|
|
[Brisano sporočilo] 25.1.2009 23:47:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 25.1.2009 23:58:48
|
|
|
|
jajula
|
odstopim za hipp natal, blazinice, afrodito, pisi mi na zs
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 26.1.2009 11:13:17
|
|
|
|
zvesta
|
jaz pa iščem tisti bon za foto album, če ima katera odveč...
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 29.1.2009 7:08:48
|
|
|
|
caligula
|
zvesta...v kateri knjižici pa je za foto?
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 29.1.2009 8:40:37
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: caligula zvesta...v kateri knjižici pa je za foto? ne vem... v 1. ali 2. nisem prepričana... tudi jaz imam na voljo naslednje bone, če jih katera potrebuje: - callypso goba za nego telesa - afrodita krema proti strijam - avent blažilna krema za bradavice - garnier dnevna krema za obraz - nuk verižica za dudo - weleda negovalno olje - weleda negovalna krema - higienski robčki proti hemeroidom - baja žabe za otroke - hipp sok za otroke - jabolko - bubchen milo za otroke - brita marella cool vodni filter - moj malček naročnina 3 mesece brezplačno Vsi boni veljajo do 31.3.2009
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 29.1.2009 9:43:00
|
|
|
|
mojinavihancki
|
Jaz bi pa rabila bon za knjigo Moje telo
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 30.1.2009 8:17:01
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: caligula zvesta...v kateri knjižici pa je za foto? ne vem... v 1. ali 2. nisem prepričana... tudi jaz imam na voljo naslednje bone, če jih katera potrebuje: - callypso goba za nego telesa - afrodita krema proti strijam - avent blažilna krema za bradavice - garnier dnevna krema za obraz - nuk verižica za dudo - weleda negovalno olje - weleda negovalna krema - higienski robčki proti hemeroidom - baja žabe za otroke - hipp sok za otroke - jabolko - bubchen milo za otroke - brita marella cool vodni filter - moj malček naročnina 3 mesece brezplačno Vsi boni veljajo do 31.3.2009 Zvaesta , amogogoče imaš še te bone , jaz bi jih potrebovala ???
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 30.1.2009 8:44:49
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Zvaesta , amogogoče imaš še te bone , jaz bi jih potrebovala ??? ELMA, samo garnierjeva krema za obraz je še od naštetih... pusti mi naslov na ZS, pa ti pošljem...
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 30.1.2009 8:46:12
|
|
|
|
zvesta
|
to je še na voljo IZVIRNO SPOROČILO: zvesta tudi jaz imam na voljo naslednje bone, če jih katera potrebuje: - garnier dnevna krema za obraz - weleda negovalno olje - weleda negovalna krema - higienski robčki proti hemeroidom - brita vodni filter Vsi boni veljajo do 31.3.2009
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 30.1.2009 9:38:28
|
|
|
|
ELMA
|
Imaš ZS
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 30.1.2009 10:28:46
|
|
|
|
Nur
|
IZVIRNO SPOROČILO: jajula odstopim za hipp natal, blazinice, afrodito, pisi mi na zs Imam - če želiš sporoči naslov na ZS.
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 30.1.2009 10:29:26
|
|
|
|
Nur
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz pa iščem tisti bon za foto album, če ima katera odveč... Imam - če želiš pošlji naslov na ZS.
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 30.1.2009 10:30:32
|
|
|
|
Nur
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojinavihancki Jaz bi pa rabila bon za knjigo Moje telo Imam - če želiš pošlji naslov na ZS.
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 30.1.2009 10:31:51
|
|
|
|
Nur
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: caligula zvesta...v kateri knjižici pa je za foto? ne vem... v 1. ali 2. nisem prepričana... tudi jaz imam na voljo naslednje bone, če jih katera potrebuje: - callypso goba za nego telesa - afrodita krema proti strijam - avent blažilna krema za bradavice - garnier dnevna krema za obraz - nuk verižica za dudo - weleda negovalno olje - weleda negovalna krema - higienski robčki proti hemeroidom - baja žabe za otroke - hipp sok za otroke - jabolko - bubchen milo za otroke - brita marella cool vodni filter - moj malček naročnina 3 mesece brezplačno Vsi boni veljajo do 31.3.2009 Zvaesta , amogogoče imaš še te bone , jaz bi jih potrebovala ??? Jaz imam bon za verižico za dudo - če želiš pošlji naslov na ZS.
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 31.1.2009 15:58:59
|
|
|
|
jajula
|
jst pa še imam: - fitoval šampon - adidas ženski deo v spreju - frosch mehčalec - maybelline maskara - nuk first choice steklenička - robčki proti hemeroidom - brita filter - canpol slinčki - žabe z naramnicami - tosama cik-cak vata
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 31.1.2009 21:10:22
|
|
|
|
caligula
|
jajula... v katerem blokcu je tole? jaz sem na naetu gledala pa čist druge stvari najdla
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 31.1.2009 21:11:17
|
|
|
|
caligula
|
- frosch mehčalec - maybelline maskara - nuk first choice steklenička - canpol slinčki - žabe z naramnicami - tosama cik-cak vata za tole bi se jaz še priporočala, če lahko.
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 1.2.2009 10:09:42
|
|
|
|
jajula
|
Caligula ti posljem. no v lanskem letu sm dobila dva kompleta bonov pa so te zadeve not
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 6.2.2009 9:41:41
|
|
|
|
kvačka
|
če katera potrebuje, so mi ostali naslednji baby bonus kupončki dm boni veljavni do 31.3.2009 nestle alete - sadna kašica demeter - soya alive napitek s kalcijem in algami humana - voda za otroke hipp - sok za otroke hipp - čaj za otroke hipp - testenice bolognese nuk - first choice steklenička račji kljun nuk - clear silikonska duda velikost 2 nuk - verižica za dudo pampers - active baby plenice jumbo pakiranje tosama - cik cak sanitetna vata calypso - baby goba za umivanje bubchen - zaščitna krema solea - baby univerzalna krema za otroke weleda - negovalno olje za otroke iz ognjiča weleda - negovalna krema za otroke iz ognjiča higienski robčki proti hemeroidom afrodita - krema proti strijam nivea - intimo sensitive gel za intimno nego fitoval - plus šampon proti izpadanju las canpol - podložen slinček baja - žabon, žabe za otroke na naramnice brita - marella cool vodni filter frosch - aloa vera tekočin detergent za pranje perila album za 180 fotografij memo polje otroška knjiga - komplet 4 ćivalske sestavljanke pošljite zs
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 6.2.2009 18:20:51
|
|
|
|
caligula
|
zvesta... dobila bone,hvala nisem mogla prej sporočit,ker sem bila brez compa
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 6.2.2009 18:31:25
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: caligula zvesta... dobila bone,hvala nisem mogla prej sporočit,ker sem bila brez compa Samo da so prispeli :)
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 8.2.2009 9:38:12
|
|
|
|
kvačka
|
boni oddani!!!
|
|
|
|
RE: baby bonus za mame in malčke 8.2.2009 23:19:09
|
|
|
|
caligula
|
še vedno čakam bone. te dmovci so čist zakazali
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?