|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj to pomeni?
14.4.2005 20:26:27   
lenika
Zadnje čase berem veliko vaših postov o nezmožnosti zanositve. Zasledila sem tudi izraz inseminacija. Kja to pomeni? Ali je to umetna oploditev?
Pa prosim ne bodite jezne, ker sem tako nevedna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj to pomeni?
14.4.2005 22:54:44   
Gina
Res ne vem, kaj ti ni jasno. Beseda nezmožnost zanositve pove sama o sebi vse, a ne? Ali te zanima, zakaj kdo ne more zanosit, ali kja?

Inseminacija je pa u. oploditev, ja.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj to pomeni?
14.4.2005 22:58:10   
Zmajevka
Inseminacija je, da mozevo seme, ponavadi malo izboljsano, kaj vem, mogoce koncentrirano, vbrizgajo skozi maternicni vrat v maternico. Zadeva je uspesna
menda v 15%, posebno seveda pri tistih, kjer je seme dobro, pa se nakako ne prebije skozi m. vrat naprej npr. zaradi semencicam neprijazne sluzi ali nekaksnega cepa v vratu.

Umetna oploditev je, kot sem s svojim laicnim branjem ugotovila po internetu, epruvetka - torej da zmesajo seme in jajcece (IVF), vcasih pa najdejo komaj kaksno semencico, takrat pa tocno tisto ufurajo v jajcece (ICSI). Po par dnevih vstavijo tak zarodek v maternico.

Ce ti se kaj ni jasno, pa malo pobrskaj... ce zelis zanositi in si mlada, pa rajsi samo sprosceno :sloncek::sloncek::sloncek: kaksno leto.
Zmajevka

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj to pomeni?
17.4.2005 11:56:48   
girly
no no punce. malo bl prijazne in potrpežljive bi pa lahko ble. nimajo vsi fakultet in eni se tud na net tok ne spoznajo. če je punca/ženska vprašala kaj je to, bi ji pač lahko samo odgovorile al pa ne, ne pa ji še litanil zraven pele.

pa brez zamere no

pa lep sončen dan vsem :kuza:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj to pomeni?
17.4.2005 18:21:40   
lenika
Hvala lepa za vsa mnenja. Če teh izrazov ne poznam me ni treba linčat, ker hvala bogu teh izkušenj nisem imela, nipa rećeno, da jih tudi ne bom imela. Kar pa se tiče fakultete, na naši nas tega niso učili.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj to pomeni?
17.4.2005 21:25:52   
tinkamiška
Lenika ne se jezit, sej vem, tist odgovor res ni bil prijazen, mogoče je mela avtorica slab dan, kar pa vsekakor ni noben izgovor, za tak odnos.

Upam, da nisi preveč zamerila in se boš še naprej družila z nami:rozica::rozica::rozica:

Pa mirne volje vparašajte karkoli, zato smo tukaj, da si pomagamo ne?

Pa rade se imejmo:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj to pomeni?
17.4.2005 21:33:53   
Gina
A je cel tale plaz pritožb o nevljudnosti name letel? Jaz mislim, da nisem bila nevljudna, če nisem razumela njenega vprašanja. Če pa ste tako obrnile, potem pa ne morem pomagat.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj to pomeni?
17.4.2005 21:37:36   
tinkamiška
Ne Gina, jst sem misnla na tisto neprijavljeno;)

Pa ne se več jezit no:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj to pomeni?
17.4.2005 21:39:52   
Gina
Ne, saj se ne jezim, samo to mi ni jasno, zakaj se drugi tolk jezijo. Jaz take reči preskočim, če se mi zdijo čudne. No ja, vsak po svoje.:) Lepo bodi:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kaj to pomeni?
17.4.2005 21:43:33   
tinkamiška
hvala enako Gina;)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Plavalne kape
petruska

Ali v bazenu vaš otrok uporablja plavalno kapo?

Da (10%)

Ne (88%)

Samo pozimi (2%)

Število vseh glasov: 59

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!