|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   virbirajoči gugalnik
21.1.2009 19:26:20   
BarbaraMojca
Živjo!

Naši dojenčici smo kupili gugalnik-ležalnik, ki ima funkcijo vibriranja. Zdaj pa se mi poraja vprašanje, koliko je tovrstno vibriranje škodljivo za otroka. user posted image
Upam, da nisem zastavila neumnega vprašanja in da je katera že razmišljala o tovrstni zadevi.

Hvala za nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: virbirajoči gugalnik
21.1.2009 19:37:03   
Ryssa
Zakaj škodljivo?
Potem je vsako premikanje, tresenje otroka, npr. v avtu, škodljivo user posted image
Mi smo ga imeli, mu je zelo pomagal pri krčkih, edino tam je zaspal z vklopljeno vibro.

(odgovor članu BarbaraMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2009 20:04:10   
botrca
Nič ni škodljivo, saj je tresljaj tudi ko ga z vozičkom voziš, v avtu pelješ...

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2009 20:22:42   
BarbaraMojca
Hvala punce. Dandanes si skeptičen tudi do takih zadev. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2009 21:33:11   
Pandica
Moja je tut imela, ko je bila majhna ta ležalnik od Fisher Priceja, ki ima tut možnost vklopiti vibro ampak ni nikoli hotla bit v njem z ali brez vibre. Ne vem, če je v pol leta bila vsega skupaj 1 uro noter user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu BarbaraMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2009 22:58:07   
Mandek
Nam je dal dušo:)

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2009 23:03:06   
pikicai
mi ga mamo tud, vibro mu sicer vklopim sam za par minutk tu pa tam.......škodi mu pa upam da ne....sm pa tud pomisla na to

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2009 8:22:50   
Alenka_
pozdravljene! tudi mi smo imeli ta ležalnik, pa je naša mala po vibriranju samo še začela kolcati. je pa tud odvisno od posameznega otročka, kolk mu to paše in kolk ne. naša je bla ful rada v tem ležalniku, potem mi je pa fizeoterapevtka rekla, da naj ga vržem proč, ker otročku ne dovoli svobodnega gibanja. in je res- odkar ni več v tem ležalniku, se je odlično popravla v sredinsko držo in jo ne vleče več v levo stran. ti ležalniki oz. lupinice naj bi ble le za nujne primere- torej vožnja z avtom, čez dan pa naj bo na tleh, da se svobodno lahko razvija.

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2009 11:41:06   
komarka
Super da so taki lezalniki, ki olajšajo delo...sam včasih se pa le vprašam, kam smo prišli da potrebujemo toliko pripomočkov za dojenčkeuser posted image
Pa nočem nikogar kritizirat al pa obsojat. Sam razmišljam.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2009 17:37:01   
BarbaraMojca
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

pozdravljene! tudi mi smo imeli ta ležalnik, pa je naša mala po vibriranju samo še začela kolcati...

Evo. Moja tudi začne kolcat takoj ko jo damo sem noter. Včasih tudi zbruha tisto, kar je pojedla uro nazaj.
Ko pa spi, spi v njem ko šus.user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?