sneska
|
Včeraj sva bili pri zdravniku, ker je mala začela kašljati, prav smili se mi. Zdravnica je rekla, da gre prehlad že h koncu, jaz pa v to vseeno malo dvomim, čeprav se ji je nahod res vlekel že od zač.februarja. Ko sem jo vprašala o povzročitelju - da hvalabogu to ni posledica rsv-virusa, mi je rekla, da povzročitelj je rsv-virus, da pa zaradi prejemanja synagisa ni v takšnem obsegu. Včeraj kljub angel caru nisem kaj dosti spala, sem ves čas hodila gledat, kako diha. Je skoraj nič, sem pa tja malo mlekca, predvsem pa čaj - vsaj dehidrirala ne bo. Me je pa noro strah, da bi se stvari poslabšale. Včeraj bi morala dobiti injekcijo synagisa, vendar je zdravnica dejala, da ker je prehlajena, je ne sme cepiti. Na prsa ji polagam na malo olja prepražene cvetove kamilic, včasih med cvetove kanem še olje 31 od justa, da ji olajša dihanje, zvečer pripravim inhalacije in seveda pucam neprestano nos s fiziološko in vlečem sekret iz nosu (obilen viskozen prozoren sekret). Včeraj in danes sem pa opazila med izbljuvki rjavo sluz - pediatrinja je rekla, da ni nič hudega, da pa če bi se povečalo, da naj pa pridemo nazaj. Upam, da bo čimpreje minilo. Andromenda - a vas je v peditrično poslal pediater ali ste kar sami odšli tja? Kako pa je s kašljem, je kaj bolje?