Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ločevalan dieta - knjigica, recepti 13.4.2005 16:34:21
|
|
|
|
ninocka
|
Ne mislm nč spraševat, sam rada bi povedala vsem, ki si želite te knjigice, da se jo da kupt v kioskih, stane okrog 3 jurje, zdej imajo pa še nadaljevanje (naslednjih 90 dni), stane isto okrog 3 jurje, obe skupi pa 5 (mal popusta :)) Upam, da sem keri s tem pomagala in veliko veselja pri hujšanju ;) Uspelo vam bo, verjamem v vas :bravo: :bravo: :bravo: LP, :rozica:
|
|
|
|
ločevalan dieta - knjigica, recepti 13.4.2005 16:57:35
|
|
|
|
Bejba
|
Jaz pa bi nekaj vprašala na to temo in, da ne odpiram nove, bom kar tukaj. Ali lahko ješ npr. na beljakovinski dan za kosilo meso, za večerjo pa jajca ali moraš potem tudi za večerjo jesti enako kot za kosilo :zmeden:?
|
|
|
|
ločevalan dieta - knjigica, recepti 13.4.2005 17:07:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Bejba to se jz tud sprašujem.:zmeden2: Kolikor sem brala forume, so punce rekle, da ne jedo isto za večerjo? Pač nekaj iz tistega dneva. A se lahko jedo oreščki namesto sadja za zajtrk? Pa za malico?
|
|
|
|
ločevalan dieta - knjigica, recepti 13.4.2005 17:25:23
|
|
|
|
jaz99
|
Na moji dijeti,ki sem se jo jaz držala,je pisalo da za večerjo ješ isto stvar ,samo v pol manši količini. Tako da sem se jaz tega tudi držala. Res pa je da punce pišejo , da lahko potem ješ jajca ali sir... Za zajtrk lahko poješ dva ista sadja ali pest suhega sadja. Jaz sem sto dijeto shujšala 18 kg, zdej pa se jo sploh ne morem trdno držat, tako da sem zdej na drugi. Kako boste vse lepe poleti. S to dijeto se res da shujšat. USPEŠNO HUJŠANJE ŠE NAPREJ
|
|
|
|
ločevalan dieta - knjigica, recepti 13.4.2005 17:43:35
|
|
|
|
kikica
|
Pri men tud piše, da se za večerjo je iste stvari kot za kosilo (razen 3. dan, ko imaš sladico in jedilno čokolado). Jaz se držim tega... In tako kot je rekla jaz99, pol manj za večerjo kot za kosilo. Bejba, a si tud ti na tej dieti? :) A vse hujšamo al kaj? :)-
|
|
|
|
ločevalan dieta - knjigica, recepti 13.4.2005 18:16:16
|
|
|
|
tinka-pepa
|
Za večerjo moreš jesti isto kot za kosil ovendar pol manj(meso - meso).;) LP Leon
|
|
|
|
ločevalan dieta - knjigica, recepti 13.4.2005 19:02:20
|
|
|
|
total
|
Ni nujno,da ješ isto,sam ne smeš dve beljakovine skup dat,jaz sem se najprej sržala ist,sam včasih ti zmanjka časa,da spet zvečer pripravljaš,pa vseeno hujšam,sam pol manj:bravo:
|
|
|
|
ločevalan dieta - knjigica, recepti 14.4.2005 9:28:31
|
|
|
|
brbra
|
Total obvezno moraš jesti isto za kosilo in za večerjo le v pol manjši količini. To foro za kosilo eno, za večerjo drugo je imela moja tašča in je po 12 izgubljenih kg, v pol leta imala 16 pridobljenih, ker se ji ni metabolizem spremenil in bi telo funkcioniralo z minusem edino, če bi način prehranjevanja obdržala. Fora je v tem da beljakovina v mesu nima iste zgradbe kot jo ima v jajcu, zato telo presnavlja drugače, zato naj bi jedli ISTO stvar za kosilo in večerjo. Pa beljakovine še grejo skupaj, ampak krompir in riž npr. imata povsem različno hranljivost in zgradbo ali pa fižol. Tako, da če že držite 90 dni dieto, jo držite tako kot piše in se vam bo obrestovalo:bravo: Boste na koncu vse ko :rozica: lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?