|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izcedki iz nožnice
20.1.2009 18:23:36   
LERO
Pa še eno vprašanje glede izcedkov iz nožnice. Že pred nosečnostjo sem imela beli tok. Zdaj pa to že prerašča v čudno zadevo. Včasih gredo ven kar tak kot pri menstruaciji (sluzasto, drugič trši strdki), le da je rumenozelene barve.

G imam komaj 11. 2. Mogoče mi bo uspelo prit do njega že ta četrtek, če bo delal.

Kaj lahko naredim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izcedki iz nožnice
20.1.2009 19:37:14   
bskrle
Meni predpiše svečke. Vagisan ali kaj močnejšega.

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2009 7:44:26   
kaminek
jst sm na začetku nosečnosti imela povečan tok, nato čedalje bolj, tako kot si opisala. ampak zdej v drugem 3.mesečju imam čisto normalen tok. po moje je zaradi tega, ker se vse začenja razvijat. če te ne peče ali oli je po moje ok, sam pa vseen vprašaj G.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2009 8:15:43   
pokec3609
Jst sem imela isto rumeno( kot smrkelj se je vleklo no) včasih tudi mal na zeleno, pa sem to povedala G, pa mi je rekla da to ni nič nevarnega.
Moram pa rečt, da je minilo, zdej v 21 tednu ga recimo nimam več, prej je bila pa katastrofa,me je blo skoz strah, da bo kakšne drugačne barve kot pa rumen.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2009 17:23:43   
Anonimen
Enako, rumeno-zelene kuglice user posted image , obakrat je šlo za glivice, predpisala svečke in brez recepta sem kupila v lekarni VITAgyn C po nasvetu G, ker se mi to kar naprej ponavlja. Ta krema vzdržuje stalno kislost nožnice, deluje protibakterijsko in protiglivično...ampak najprej omeni svoji G da se malo pozdravi z konkretnimi svečkami potem pa to kot preventiva.

(odgovor članu pokec3609)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......