|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kri v blatu
20.1.2009 17:15:48   
livia
Imam punčko, ki bo kmalu stara 3 leta. Danes me je vzgojiteljica opozorila, da je opazila malo krvi v blatu, ko je kakala. To sem tudi sama opazila ene 2x, a nisem bila preveč zaskrbljena, saj kaka zelo trdo in na 2-3 dni in se mi je zdelo, da je to mogoče malo počilo črevo, ko je trdo kakala. Danes sem pa vseeno ratala malo zaskrbljena, saj jo ne spremljam več odkar kaka na školjko. Ali je kri v blatu vzrok za kako paniko? Naj pokličem pediatra? Kaj je še lahko vzrok krvi v blatu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kri v blatu
20.1.2009 19:22:18   
norge
Pri nas jo je tudi enkrat imel in sem nekaj gledala po forumih in mislim, da lahko gre za kakšne alergije. Nas je imel hkrati tudi po ritki fleke in smo sumili na jajca, ki smo jih potem zmanjsali oziroma skoraj crtali iz jedilnika in se ni vec ponovilo.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2009 20:04:27   
ksenija12
če je z deklico drugače vse ok, da nima vročine ali kaj drugega, lahko da je kri zato, ker trdo kaka. Najbrž je bila svetlo rdeča kri, ne? Tudi naš dveletnik občasno zelo trdo kaka in potem ko ga obrišem je malo krvi na kakcu...Po mojem ti ni treba skrbeti.

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2009 20:07:14   
blaža
ne bi raje šla do pedijatra pa da ga pregledajo? user posted image Bi bila vsaj mirna in če je karkoli boste odkrili dovolj hitro, ne pa da se pol tolčeš po glavi, da si se tolažla da je vse ok, pol pa...

No jaz tudi mislim, da ni nič takegauser posted image , ma vseeno bi stoprocentno šla do zdravnika, še preden bi sploh vprašala na forumu.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2009 21:18:48   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ne bi raje šla do pedijatra pa da ga pregledajo? user posted image Bi bila vsaj mirna in če je karkoli boste odkrili dovolj hitro, ne pa da se pol tolčeš po glavi, da si se tolažla da je vse ok, pol pa...

No jaz tudi mislim, da ni nič takegauser posted image , ma vseeno bi stoprocentno šla do zdravnika, še preden bi sploh vprašala na forumu.user posted image

Enako.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?