|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniški znaki v 7.tednu
20.1.2009 9:23:38   
TomTaylor

sem 2. noseča, trenutno v 7.tednu. Prvi pregled imam naslednji teden. Zanima me pa, kdaj, pri katerih tednih so začeli "popuščati" prvi nosečniški znaki? Namreč zdaj že 2 dni opažam da so moje prsi manj občutljive. Ščemenja ni več, tudi otečene niso več. Pri spanju me ne ovirajo več kakor so me še prejšnji teden. So pa na pritisk minimalno boleče, tako tudi objem s partnerjem ni več boleč, tako kot še prejšnji teden. V predelu jajčnikov ne občutim več nobenega špikanja, slabosti pa so minimalne že od začetka, čeprav so bili dnevi ko mi je bilo zjutraj nekoliko bolj slabo, zdaj pa mi ni več...Tudi pretirano utrujena nisem več - prejšnji teden sem bila za umret utrujena...

Mogoče kompliciram, ampak iz 1. nosečnosti imam popolnoma drugačne izkušnje - namreč iz tedna v teden je bilo huje, sploh slabosti...Klicala sem gin. in povedala pa je rekla, da ti znaki običajno minejo, da so samo v začetku nosečnosti, potem pa sem imela občutek, da je nekoliko zajecjala, ko sem povedala, da sem v 7. tednu...vseeno pa je rekla, naj pridem naslednji teden, ko sem naročena...

Prosim, ali ima katera podobne "simptome", pa je v približno enakih tednih kot jaz??

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečniški znaki v 7.tednu
20.1.2009 9:28:24   
barika
nimam simptomov, malo me v jajčnikih šikne, pa vsake toliko gre slabost mimo mene.user posted image user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2009 9:30:37   
TomTaylor
Tudi prsi nimaš občutljivih?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2009 9:44:58   
tejčit
Jst sm isto v sedmem tednu občasno slabost zvečer pa zgaga
prsa imam napeta sploh občutljive bradavičke pa napetost v trebuhu

Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2009 9:48:44   
sončki
jaz nisem imela nobenih znakov okrog 9-tega
tedna pa so bili vsi možni slabost,zgaga,tiščanje
..... odvisno od user posted image vsaka je drugačna nič skrbet.
user posted image

Moji Sončki

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2009 9:52:22   
MAŠKA
Kar pojdi rajši prej na pregled. Jaz imam slabe izkušnje s koncem nosečniških znakov. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2009 9:57:20   
Anonimen
Pozitivno razmišljanje, če misliš slabo
res ne moreš pričakovati dobrega.

srečno user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2009 11:07:34   
3T
Jaz sem noseča 8t, pa me prav tako prsa manj bolijo kot so me kakšen teden dva nazaj, čeprav tako zelo, kot opisuješ sama, me niso nikoli; mi je grozno grozno slabo, še posebej zvečer, kakšnega špikanja, kot ga opisujete pa sploh ne čutim.
Me je pa prejšnji teden en dan, slabost popolnoma minila in sem naredila pravo paniko, so mi svetovali naj malo počakam, če ne bo spremembe naj pridem na pregled, ampak naslednji dan se je slabost v velikem slogu vrnila, pa kako zelo vesela sem je bila, se nisem čisto nič pritoževala in veselo bruhala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.1.2009 12:24:48   
kepica
Jaz sem tudi panik odkar imam za sabo dva ss. Če ne moreš čakati do pregleda, pojdi na test bhcg v razmaku dveh dni. Če bo lepo naraščal, se podvojil, potem ni razloga za paniko. Jaz bi v tvojem primeru izbrala ta pregled, da bi bila pomirjena. Ker te dobro razumem, kako ti je, ko čakaš. Jaz sem danes imela prvi pregled in sem v čakalnici od strahu skoraj skupaj zlezla.K sreči je vse ok, sem bila pa pripravljena na vse.
Vso srečo ti želim.

(odgovor članu 3T)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.1.2009 13:52:30   
baby blue
Sama sem sedaj v 7 tednu in moram rečt da špikanje čutim občasno prsi so malo boleče na dotik, kar se pa slabosti tiče mi gre pa samo na bruhanje oziroma se mi vzdiguje do samega bruhanja pa ne pride. Pa spala bi in spala :)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.1.2009 15:37:45   
tejčit
a si imela že pregled

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.1.2009 8:09:25   
baby blue
ja enega sem imela že v 6. tednu zaradi faksa zato je blo tko zgodej... naslednjega imam pa 11.2. tako da upam da bo kaj pokazalo

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.1.2009 19:04:20   
tejčit
In je blo kaj videt

Neposredna povezava do sporočila: 13
27.1.2009 8:08:51   
baby blue
videla je samo GV in čisto čisto malo pikico... upam da zdej ko imam naslednjega in bom po mojih izračunih v 10 tednu da se bo kaj več videlo...

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.1.2009 15:40:35   
Sarchi
Živjo,
ma tudi sama sem ravno v teh tednih user posted image , pregled imam šele 9.2., me pa skoz neki v spodnjem delu trebuha boli, pa špikne, pa kakšen krček...pa ni konstantno da bi skoz, popusti pa spet začne. A je to normalno, da občutiš bolečine v trebuhu al nej me kej skrbi in grem h G.pred naročenim pregledom. Hvala za kako izkušnjo in nasvet...

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 15
27.1.2009 16:44:09   
tejčit
Jst sm tud tam nekje tud mene špikne vsake tolk časa  pa bradavičke so na dotik
občutljive.Svetujem ti da ne greš na pregled ker če se ne bo še videlo boš
razočarana.Jst sm šla prejšni tedn ni blo še nič videt naslednjega
mam 4.2in so muke čakat ker se ne ve al bo kaj ali nič.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.1.2009 20:59:25   
škorpijončica
Živjo
Jst sm v  9. tednu, pregled pa imam šele čez en tedn. Prsi imam boleče na dotik, slabo mi je od 7. t, ampak tudi meni samo malokrat, zjutraj, ko sem lačna, ko mi kakšna hrana ne paše,.. občutek je kot da bi najraje bruhala, ampak nisem še nikoli. A je to normalno, do kdaj pa bo še tako?
Tudi mene nonstop skrbi kaj bom pojedla, koliko teže bom dvignila,imam slabo vest vsakič ko mačka crkljam.. ful pazim, ker bi vse dala, da bi bilo vse v redu- Ker je to moja 1. nosečnost ne vem kaj naj pričakujem, kaj je v redu in kaj ne, zato je ta forum res super! Ss je pa kar pogost pojav, ne? A je res, da je prvo trimesečje najbolj kritično in je največ splavov, potem pa je že manj verjetnodsti za ss?
Hvala za odg.

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?