|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako pripravite.......
19.1.2009 9:54:38   
ključek
široke rezance z pršutom in mozzarelo?? rabim dober, enostaven recepet, če imate.............
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako pripravite.......
19.1.2009 10:00:36   
muška
pršut narežem na koščke in ga na hitro prepražim (ampak res na hitro, da se ne izsuši preveč. Zalijem z sladko smetano, pustim, da se malo zgosti in nastane omakca. Dodam široke rezance, posujem z mozzarelo , pokrijem in pustim, da se sirček raztopi

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako pripravite.......
19.1.2009 11:27:30   
Dream
Zdej sta pa še meni dali idejo, kaj danes kuhat. Kakšne so pa približne količine?

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako pripravite.......
19.1.2009 12:45:52   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Zdej sta pa še meni dali idejo, kaj danes kuhat. Kakšne so pa približne količine?


jaz kar "od oka" mečem v lonec. gledam, da je nekako za 2 osebi.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako pripravite.......
19.1.2009 12:49:24   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: muška
pustim, da se sirček raztopi


A pa mozzarela se razpusti?

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako pripravite.......
19.1.2009 13:15:25   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: muška
pustim, da se sirček raztopi


A pa mozzarela se razpusti?


mehka rata

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako pripravite.......
19.1.2009 13:23:27   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: muška
pustim, da se sirček raztopi


A pa mozzarela se razpusti?


mehka rata


Saj je že itak mehka. A potem je še bolj mehka?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kako pripravite.......
19.1.2009 13:27:19   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: muška
pustim, da se sirček raztopi


A pa mozzarela se razpusti?


mehka rata


Saj je že itak mehka. A potem je še bolj mehka?



ja, itak, tak bolj stopljeno mehka in vsaj meni boljšega okusa, kot ko je čist frišna oz surova.Pkaj nisi nikoli probala, da se tle čudiš, kot da bi to bilo kako novo čudouser posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kako pripravite.......
19.1.2009 13:28:04   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: muška
pustim, da se sirček raztopi


A pa mozzarela se razpusti?


mehka rata


Saj je že itak mehka. A potem je še bolj mehka?



ja, itak, tak bolj stopljeno mehka in vsaj meni boljšega okusa, kot ko je čist frišna oz surova.Pkaj nisi nikoli probala, da se tle čudiš, kot da bi to bilo kako novo čudouser posted image



Aha.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kako pripravite.......
20.1.2009 20:17:29   
kaya2007
sam jo moraš ravno prav časa gret, ker potem gre spet nazaj v grudice in ni več tolk fajn..

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?