|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nespečnost
13.4.2005 0:53:13   
Anonimen
Hej,a je še katera budna?Jaz namreč ne morem spati,ker me vse boli.Hrbet,noge,križ,medenica,...da niti ne naštevam več.Ko sem se že 2 uri brezveze premetavala po postelji,ko niti masaža ni pomagala več,sem prišla sem pogledat,če se tu kaj dogaja.Sej jutri bom vsa prekurjena,ma sej mi ni treba v službo,vsaj to.Ne vem,če bom zdržala do konca v takem tempu brez spanja.
No,če je še katera iz istih razlogov pokonci,naj se oglasi.Za en kle5.
Čau!:muca:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   nespečnost
13.4.2005 8:03:08   
Magi*
hojla! tudi jaz v nosečnosti nisem mogla spat. nikakor. nekje od 7. mesca dalje sem imela tako nemirne noge in vse me je bolelo. sem cele neoči hodila po stanovanju... grozno...pa tako zamtrana sem že bila na koncu. zdaj je boljše, se mi pa še kdaj zgodi, da ne morem nazaj zaspat, ko tamalo ponoči podojim.

edino to ti lahko rečem, da potrpi. se splača. ko enkrat zagledaš svojega otročička in ga držiš v naročju, je vse poplačano. priznam pa, da je spomin na nosečnost - na tiste zadnje mesece, predvsem na ne-spanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nespečnost
13.4.2005 9:02:13   
smrka
jaz sem v 6. mesecu nosecnosti, zvecer grem spat z zatecenimi gleznji, in spim tam nekje do 4 ure zjutraj, potem se pa kar zbudim brez vzroka, ponavadi grem na wc, in nikakor nemorem zaspati. Obracam se z enega boka na drugega, in mam obcutek kukr da sem vsa zalezana in me boki kar bolijo. hrrr.. no saj bo..
smrka :kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
13.4.2005 12:07:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   nespečnost
13.4.2005 23:26:55   
Margareta
Jaz tudi ne spim najboljse, tam okrog 7 meseca, ko sem zacela dvakrat na noc hodit na wc. Zbudim se, ker me lulat, potem pa ne zaspim vec, razen ce pojem ene tri cokoladne piskote :bravo: mjam mjam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?