|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v porodnišnico na posvet o načinu poroda
15.1.2009 14:38:06   
dana
Pri prvem porodu je prišlo do poškodbe trtice, zaradi katere se na začetku še premakniti nisem mogla, normalno usesti se pa eno leto nisem mogla. Ko sem to omenila svoji G, je rekla da glede na to, da bo tudi ta drugi otrok velik, da bi bilo dobro, da bi šla na posvet v porodnišnico glede načina poroda.

Samo kaj zdaj to pomeni? Da bom imela CR? Ker kakšen drug način poroda pa še obstaja kot naraven in CR?

Pa še to - če mi G napiše priporočilo za CR ali ga morajo v porodnišnici upoštevati, ali lahko naredijo po svoje?

Moram pa reči, da me je strah tako CR kot tudi naravnega poroda, ker se bojim da bo spet prišlo do poškodbe trtice.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v porodnišnico na posvet o načinu poroda
15.1.2009 16:13:35   
urška
obstaja CR s spinalno analgezijo. to je kot nekakšna epiduralna, torej si ti budna in otočka takoj ko se rodi tudi vidš. glede tega, če morajo v P upoštevat mnenje G, mislim da ni nujno. odvisno kakšen so indikacije. nisem pa prepričana.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2009 18:00:06   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: urška

obstaja CR s spinalno analgezijo. to je kot nekakšna epiduralna, torej si ti budna in otočka takoj ko se rodi tudi vidš. glede tega, če morajo v P upoštevat mnenje G, mislim da ni nujno. odvisno kakšen so indikacije. nisem pa prepričana.

jaz sem imela tak način cr in je user posted image user posted image

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2009 19:01:53   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

IZVIRNO SPOROČILO: urška

jaz sem imela tak način cr in je user posted image user posted image

Si pa pogumna, jaz se ne bi upala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2009 21:46:38   
ribica.
Se mi zdi da je s temi posveti bolj tako tako. Noben noče nič konkretnega predlagat, oz se bolj sklicujejo na to da bo vse odvisno od tega kako bo porod potekal. Tudi mene je moja G poslala na posvet, ker mi je otrok ležal prečno, pa mi niso nič povedali. O vsem se odločajo na licu mesta, bolj kot ne. Za tvoj primer pa ne vem, ali se jim bo zdel dovolj urgenten za carski rez ali ne. Sploh pa, itak je največje sranje, ker še sama ne veš, kaj bi raje. Te čisto razumem. Vso srečo ti želim!

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2009 9:55:11   
dana
ribica. jaz bi rajši rodila po naravi poti. Samo da bom imela pa spet eno leto težave s trtico... Ne vem. Še vedno upam, da tale ne bo tako velik kot je bil prvi. Ker je tudi od tega veliko odvisno.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2009 19:03:16   
ribica.
Sam veš kaj, ko greš rodit drugič je lažje tudi če je otrok enako velik oziroma večji. Jaz sem imela prvo 3600g, pa sem skoraj umrla zraven. Drugi je imel pa 4180, pa 57cm, pa mi je bilo lažje.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?