Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kontracepcija po porodu 12.4.2005 11:37:31
|
|
|
|
total
|
Tablete dokler dojiš niso priporočljive,za obroček pa ne vem:zmeden:
|
|
|
|
Kontracepcija po porodu 12.4.2005 11:58:01
|
|
|
|
Alina
|
Jaz ima malčka starega 2,5 meseca in mi je ginekologinja na pregledu dejala, da kontacepcijske tablete ne dajejo v času dojenja, ter da naj pač v tem času uporabljava kondome. Se jih težko navadiš!?:zmeden:
|
|
|
|
Kontracepcija po porodu 12.4.2005 12:22:39
|
|
|
|
Gaby
|
Živjo! Moj mali bo tudi ta teden star 5 mesecev. Jaz sem že januarja pri ginekologinji dobila maternični obroček-bakren. Lahko ga imam tri leta, nato pa zamenjat. Poseg mi je opravila kar moja izbrana ginekologinja ( hodim v Leonišče v Ljubljani). Sedaj ne bom imela tri leta: nobenih skrbi s kontracepcijo.:sloncek: LP!
|
|
|
|
Kontracepcija po porodu 12.4.2005 12:38:15
|
|
|
|
sergeja13
|
Vprasanje za Gaby- in kako se pocutis z obrockom? Ali ga kaj cutis? Meni bi bilo zelo neprijetno, da imam neki tujek notri.
|
|
|
|
Kontracepcija po porodu 12.4.2005 14:43:37
|
|
|
|
rozi81
|
Obstaja neka injekcija (upam da sm prou napisala :ups:), ki je dovoljena tudi v času dojenja. Drži pa 3 mesece. Jo je dobila moja sodelavka ki še vedno doji. LP S
|
|
|
|
Kontracepcija po porodu 12.4.2005 18:35:56
|
|
|
|
valči
|
Jaz imam pa Mireno,mi jo je ginekolog vstavil sedem tednov po porodu,na dojenje ne vpliva,saj polno dojim. Stranski učinek-rahle krvavitve skoraj vsak dan:((. Imam jo šele tri tedne,tako,da bomo vidli,kako bo:zmeden::sloncek: Čao,Valči
|
|
|
|
Kontracepcija po porodu 13.4.2005 9:16:10
|
|
|
|
Gaby
|
Jaz nimam nobenih, čisto nobenih težav. Že od prvega dne po vstvitvi je tako. Res pa je, da je poseg malce boleč, a traja 5 minut, nato pa sem tisti dan še malo krvavela, potem pa konec. Res je tujek, a če je vse kot mora biti ga nič ne čutiš.:angel: LP!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?