|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Os. zdravnik -pomoč
12.1.2009 15:21:28   
LERO
A se vam zdi to normalno? Koliko zdravnika stanejo odvzemi krvi ali vode?

Zbolela sem pred dvema mesecema. Dobila nisem nič zdarvil, češ da sem noseča in to ni dobro. Potem sem poskušala pregurat kar tako. Šlo je do 12. 12. Težave z dihali (nahod, glavoboli, dihanje) so bile neznosne in od takrat sem v bolniški.

Pri os. zdravnici sem do sedaj bila že 5x. Prvič mi je pregledala samo kri, malo poslušala pljuča, potipala sinuse in pokukala v grlo ter dala hiconcil. Ker po enem tednu ni bilo dobro, mi je brez pregleda dala še eno škatlo, nato pa 22. 12. zaključila bolniško, ne da bi karkoli pregledala, pustila, da bi ji povedala kaj vse mi še manjka. NIČ!!!! Pa naj pridem po novem letu nazaj, če ne bo dobro.

2.1. je nastala spet kriza in me je dežurni zdravnik poslal v bolnico na infekcijskega. Preiskave urina in krvi so pokazale, da imam eno bakterijo na dihalih, druga na sečilih. Za sledjo so mi dali amoksiklav - nori stranski učinki, a sem vztrajala. Mislim pa, da ni bil učinkovit. Danes sem imela ponovin pregled. Prosila sem jo, naj mi pregleda kri in vodo, če se je kaj spremenilo, pa mi je rekla, da mi mora to ginekolog pregledat. Komaj sem sprosila, da je pogledala krvn sladkor, ker imam trde noge, srbi, boli.

Kaj naj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Os. zdravnik -pomoč
12.1.2009 15:43:18   
katra55
Zamenjaj zdravnika!

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2009 16:46:34   
Anonimen
takoj zamenjaj zdravnika, pa še pritoži se k direktorci, ker je to njihova dolžnost, če ne pa hodijo samo zrak mešat!

(odgovor članu katra55)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2009 16:53:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

takoj zamenjaj zdravnika, pa še pritoži se k direktorci, ker je to njihova dolžnost, če ne pa hodijo samo zrak mešat!

Tako je.Mislim kaj se gredo eni. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2009 18:37:28   
Anonimen
Koliko zdravnika stanejo odvzemi krvi ali vode?

Ne vem, ziher pa ne bogastva. Ma da ti pri tem komplicirajo user posted image . Meni so gledali urin in kri pri vsakem pregledu v nosecnosti. Logika zdravnika: cez devet mesecev bo prepozno, tudi ce bomo videli.

Nek cenik sem nasla tukaj,ce se mogoce znajdes (jaz se ne user posted image ):

http://www.zzzs.si/zzzs/pao/izvajalci.nsf/Vcenikpov

(odgovor članu LERO)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2009 19:47:11   
Kranjcanka
a v posvetovalnici ti pa ne kontrolirajo urina? naceloma to pocnejo enkrat na mesec in oni naj bi odpravljali uroinfekte..

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2009 20:57:05   
LERO
Na zadnjem mi ni, ker sem nekaj dni prej bila pri os. z. in je verjetno predvideval, da je to ona storila glede na to, da sem bila zelo bolna.
Jutri imam g in komaj čakam, ker že kar norim, ker se nič ne izboljša.

(odgovor članu Kranjcanka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?