|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   39 teden in čudne bolečine
11.1.2009 19:25:50   
marusa80
Zdravo user posted image ,

komaj že čakam da vidim svojo bibo :) od včeraj me čudno boli sramna kost in ritna kost, kot bi me nekdo fino brcnu v rit. Ali se mogoče odpiram...... sploh si ne predstavlam kaj bi to bilo :) mogoče bom šla pa kmal v Rim... kaj mislite :)

Imate kaj podobnega...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 39 teden in čudne bolečine
11.1.2009 19:27:20   
felix7
mhm, lahko bi že bili prvi popadki. Nekatere boli v križu in trtici, druge spredaj v trebuhu. A te to boli občasno ali neprestano?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu marusa80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2009 19:33:26   
marusa80
ne skoz, sam kdaj pa kdaj na dan, čudn mi je blo.... bomo vidli kaj bo. Ko bo zares bo pa zares ane ::)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2009 19:37:49   
Marogica
Po moje boš šla rodit...Tudi jaz sem imela takšne bolečine, pa sem šla potem še isti dan v porodnišnico, naslednji pa rodila.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu marusa80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2009 10:20:07   
kiara24
lahko so smao lažni popadki, jaz sem en teden pred rokom... pa sem imela tudi že bolečeine kot nekakšne krče- podobne mensturaciji samo se vedno vse umiri... tako da ni rečeno.

pravijo ko gre zares, da sigurno veš, ker se to neprestano ponavlja!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?