|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napačen test?
11.1.2009 8:57:25   
MaliMala
Pozdravljene!

Sem nova na forumu. Včeraj zvečer sem naredila test First sign duo, danes zjutraj pa še enkrat First sign duo in Baby check. Vsi trije so pokazali dve črtici, tako da sva s fantom presrečna. Sedaj sem pa brala ta forum in nekateri pišejo, da je lahko zgodnji test napačen tudi tako, da pokaže, da si noseč, čeprav nisi in da naj bi folna kislina vplivala na rezultat? Se je katera pogovarjala o tem z ginekologom? Ne bi se rada prehitro veselila, čeprav imam vse znake (mozoljavost, boleče dojke, črvičenje) in še 3krat 2 črtici, tako da... No, saj v ponedeljek hitro kličem ginekologa, pa bomo videli, a ne? user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Napačen test?
11.1.2009 9:13:51   
bubika86
živjo! koliko dni ti pa zamuja user posted image ?

(odgovor članu MaliMala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2009 9:30:10   
MaliMala
Bubika86, nimam redne user posted image , tako da mi zamuja 2 do 4 dni (imam na 24 do 26 dni). Sem pa bila zeeeloooo radovedna, tako da nisem mogla več čakati. user posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2009 9:34:39   
bubika86
MaliMala- ok sej ni tok prezgodi, upam da si user posted image . jutri se pa kar naroči pri ginek. ali pa mogoče te bo vzela takoj naprej  pa boš videla če je to to. veliko sreče ti želim.

(odgovor članu MaliMala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2009 10:25:25   
altaja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim da se lahko preseliš na forum v veselem pričakovanju user posted image . Srečno!

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2009 10:43:19   
Taddy78
Prezgodaj bi bilo, če bi ga naredila 10 dni pred predvideno M, in bi ti test lahko pokazal ovulacijo, tako da nič skrbet, si nosečkauser posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2009 10:53:44   
fragola
user posted image user posted image user posted image , če želiš bit sigurna naredi še clear blue, ta je najbolj zanesljiv!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2009 12:33:53   
druga
jaz tudi mislim, da si nosečka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2009 15:06:54   
Rožica82
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2009 15:32:06   
katra55
Če so ti trije testi pokazali user posted image potem si sigurno noseča. Čestitkeuser posted image

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.1.2009 18:34:53   
Barbara_L
Si delala teste tako, da si se polulala v lonček ali direkt na tester?
Po vseh znakih si verjetno resuser posted image , vseeno pa obisk gin. ne bo odveč.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.1.2009 19:33:08   
CLAUDY11
jaz sem pri obeh uporabljal te teste in pri obeh mim je pokazalo pravilno tako dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.1.2009 19:59:57   
MaliMala
BArbara_L pri vseh sem se polulala v lonček. Je to pomembno? Pa še to - kdaj pa naj pokličem ginekologa? Ne bi rada bila prehitra. Kdaj ste ve klicale? Hvala za vse odgovore in vzpodbude! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.1.2009 20:18:07   
druga
pokličeš ga lahko takoj in poveš, kako dolgo si po tvojem mnenju noseča, pol pa ti bo že sestra povedala, kdaj je najboljše, da prideš in te bo naročila.

kolko vem, je pred tem, ko slišijo srček brezveze hodit na pregled.

(odgovor članu MaliMala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.1.2009 21:23:13   
zmajaz
Jaz sem poklicala G takoj, ko je bil test pozitiven - naročili so me pa potem v obeh nosečnostih za 8. teden - baje zato, ker se prej pogosto zgodi, da se še ne vidi drugega kot gestacijsko vrečko.

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.1.2009 6:47:26   
spps
folna kislina ne vpliva na pozitivnost testauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.1.2009 6:48:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMala

BArbara_L pri vseh sem se polulala v lonček. Je to pomembno? Pa še to - kdaj pa naj pokličem ginekologa? Ne bi rada bila prehitra. Kdaj ste ve klicale? Hvala za vse odgovore in vzpodbude! user posted image user posted image user posted image
G ti bo dal sam  termin,kdaj it na pregled-najboljš je,da te naroči okol 8. tedna,da ni potem nepotrebne zaskrbljenosti...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MaliMala)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.1.2009 6:49:12   
spps
pa čestitke za nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.1.2009 15:19:00   
Tincy_
hey punce

sicer sem nova tukej, sem pa že malo spremljala debate.
Jst mam sicer en problem, ne vem če se lahko temu tako reče ampak
nimam menstruacije že od novembra(novembra je bila zadnja), pa sem po 5 dneh izostanka
naredila test, pa je bil negativen, zdj se pa ne morem spravit še enkrat ga delat....
ne vem no am... mal me je strah.... kako je pa vam kej to šlo??

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.1.2009 15:50:45   
caryn
čim prej v lekarno po test! pa nasmeh na obraz, ker si po moje zagotovo srečka user posted image .

mogoče je bilo še premalo nosečniškega hormona v urinu, pa ti test ni pokazal pravega rezultata.

v skrajnem primeru (če je kaj narobe) pa se moraš oglasiti k zdravniku.

drugače pa držim pesti zate :)

(odgovor članu Tincy_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.1.2009 19:12:47   
Tincy_
hvala, bom poskusla sam še mal poguma morm zbrat...;)

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.1.2009 19:15:41   
žanaja
ciao, povej mi,si nosecka??

(odgovor članu MaliMala)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.1.2009 8:31:26   
caryn
Punce jaz imam pa eno vprašanje. Včeraj bi morala dobiti user posted image , pa je nisem. Sem naredila test CB pa je bil - user posted image user posted image user posted image .

Že kak teden pred predvideno M sem čutila špikanje v jajčnikih, imela bolj polne in na otip boleče prsi, ... zadnje dva dni pa nič, kot da je vse ok. Počutim se super, razen tega da me je rezultat testa spravil v user posted image

A je možno da je test CB še ni pokazal nosečnosti?

(odgovor članu žanaja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.1.2009 10:17:27   
Bety11
Vse je možno.....

In jaz bi naredila še BC test,ki je bolj občutljiv...in če zagledam user posted image user posted image , bi upala, da ne bo prišlo do ss.....

Držim pesti, da si user posted image

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.1.2009 14:52:22   
yenny
Evo še mene!Danes zjutraj sem naredila BC test in je rahla user posted image ,madonca ful dober občutek,ampak nisem 100%.Tako ,da moram še CB narediti bom kar počakala do sobote,da bo bolj sigurno.Upam,da me ne bo do takrat pobralo od firbca in da se slučajno ne pojavi user posted image ,ker je nimam v planu in naj naredi okoli mene ovinek!user posted image

(odgovor članu MaliMala)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?