Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Barvanje belega čokoladnega preliva za torte 9.1.2009 13:21:47
|
|
|
|
blaža
|
Bela jedilna čokolada ni bela ampak rumenkasta in če boš dala malo modre, ne bo svetlomodra ampak bo vlekla na rumeno, pa še bela čokolada je malo delikat za ji kej dodajat. naredi raje led preliv. sladkor v prahum ,alo vode, pa malo modre berve. Al pa premaži torto z smetano, ki jo obarvaš. vem, da ni preveč dobrega okusa, ..
|
|
RE: Barvanje belega čokoladnega preliva za torte 9.1.2009 14:10:05
|
|
|
|
Adelina
|
Katero belo čokolado pa uporabljate za preliv. Jaz imam to iz Pekarne Vrhnika, pa mi je nikakor ne uspe lepo stopit- se vedno sesiri. Pa sem probala v mikrovalovki tako kot temno čokolado in na štedilniku v kopeli, pa se nikakor ne naredi lepo. Kaj torej naredite ve oz. katero čokolado uporabite? Hvala!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?