|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   povedala v službi
11.4.2005 9:32:33   
Anonimen
danes zjutraj smo imeli sestanek in po končanem uradnem delu sem rekla, da naj ne skrbimo, če bo delo opravljeno saj jaz delam za dva....Od 9 sodelavk me je vodja in še štiri (tri od teh so z mano v pisarni) objele :bravo: in mi čestitale, druge pa so šle ven kot , da se ni nič zgodilo...ena je celo komentirala: eni pa si privoščijo...jaz pa v smeh:) Kako so vaše "kolegice" sprejele novico?

:racka: za vaše :duda:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   povedala v službi
11.4.2005 9:42:23   
chips
Pri meni pa ni bilo objemanja in ne čestitk.Delamo samo štirje in to 2 in 2 na smene (gostinstvo),začeli so se hinavsko obnašati do mene in ko me je vodja zamenjala na tisto delavno mesto ki je prej delala sodelavka sva se pa z sodelavko začeli kregati , ker ona misli da morajo delati vsi po njenem kopitu,ampak pač vsak dela po svoje nato pa mi je še vsako besedo če sem jo slučajno povedala pretiho 8da naj grem domov če ne mislim govorit glasneje),če pa sem povedala na glas8je pa rekla da naj se ne derem na njo)!
Po domače povedano samo >jebejo< me v glavo.Sami hinavci!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   povedala v službi
11.4.2005 9:43:16   
tulipan
Pri meni so bili veseli! Itak pa sem preko študenta, tako da ko končam, me pač ne bo več.
So mi pa ful čestitali in zdaj me pazijo, da se ne pretegnem!
Mi je lepo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   povedala v službi
11.4.2005 9:44:58   
Udb
Pri meni ve samo šef in 1 sodelavka!! Za druge me pa briga, ker so že tako sami hinavci!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   povedala v službi
11.4.2005 9:52:32   
Anonimen
Takoj povedala šefu zaradi kajenja - v vseh pisarnah se namreč kadi ko utrgano. Zdaj pa mamo nekadilsko pisarno:bravo::bravo::bravo: In ker očitno so dedci še huj ko babe glede čvekanja, je kljub izrecni prošnji naj bo tiho, vedela naslednji dan cela firma. S tem, da doma še nisem povedala.:(( sem pa tud doma ta vikend povedala. No zdaj se mi pa tle vsi v službi režijo...:)- in me hecajo 100 na uro.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   povedala v službi
11.4.2005 10:03:49   
Čiračara
Jaz sem povedala, ko sem bila noseča nekje 13 tednov:)..Reakcija šefa je bila pozitivna:bravo:, rekel je tudi, da je to počasi že pričakoval. Namreč avgusta 2004 sem se poročila:)-...Zdej me pa "špara" pred težkimi projekti.Moški del sodelavcev me nonstop heca, za sodelavke pa lahko rečem da znajo bit tud nevoščljive:(...Ampak ne vse :bravo:...

LP:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   povedala v službi
11.4.2005 12:24:49   
Tricia
Ne bi se rada hvalila, toda med nosečnostjo sem se v službi še najbolje počutila (sedaj sem na bolovanju in prav pogrešam sodelavce). Novico so vsi lepo sprejeli in mi ves čas pomagali in me ˝šparali˝.
Pred nosečnostjo sem razmišljala o zamenjavi službe, a po tem ko sem vidla kakšne fajn sodelavce imam, bom kar ostala. :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   povedala v službi
11.4.2005 13:12:15   
srecka
Tudi jaz sem imela podobne izkušnje. :( Ko sem povedala svojemu nadrejenemu, sem se tresla kot šiba na vodi... Kakšnega posebnega navdušenja ni bilo, vse skupaj je izgledalo bolj kot ZELO prislijen nasmeh. :zmeden: Malce sem bila razočarana, ampak ne za dolgo! ;) Ampak v službi pač je tako... Je bilo tako tudi, ko sem se poročila - cel kup nevoščljivosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   povedala v službi
11.4.2005 13:30:20   
drejci
..jaz sem najprej povedala ožjim sodelavkam s katerimi se občasno tudi privat družimo in so bile seveda zelo vesele :)-:)-
Potem se je pa postopoma razvedelo še po ostalih oddelkih in tudi tam so bili veseli.
Zaenkrat še nisem dobila občutka, da bi komu "šlo v nos"...
Čim lepšo nosečnost vam želim:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   povedala v službi
11.4.2005 13:34:35   
Rozalija
Pri meni je bil šef navdušen, sam da sem bla mal bolj bleda me je dam poslal, če me je videl s fasciklom v roki mi ga je takoj vzel z rok, da ja ne bom pretežko nesla, je raje on (pa čeprav sploh ne bi smel ničesar dvigovati- išias pa to).

Zdej pa ne vem če bo spet tko navdušen.... če je ratal bi sam še do srede oktobra delala.. ojoj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   povedala v službi
11.4.2005 15:25:44   
CIPRESA
Meni pa še povedati ni bilo treba, šo moji poroki je šefica kar sama ugotovila da bom kmalu zanosila in mi za poročno darilo izustila: HVALA LEPA NASVIDENJE.
Pa sem letela na zavod in sedaj se preživljam z pomočjo zavoda.

Sto ljudi-sto čudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   povedala v službi
11.4.2005 17:43:48   
vrendu
Pri meni je najvišja šefica kar zavila z očmi, ko sem povedala kaj in kako. Moja neposredno nadrejena pa je bila vesela in tudi vsi ostali so bili čisto fer in korektni. Ne vem, mogoče so govorili kaj za mojim hrbtom, tega ne vem, vem pa, da sem zdaj že doma in sem službo že čisto izklopila. Mi je kar fino. Upam, da se boste vse :nosecka: v službi počutile čim bolje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?