Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rabim pomoč pri statistiki 8.1.2009 22:59:55
|
|
|
|
kaya2007
|
se več ne spomnim kako je šlo, ampak se tudi ne spomnim, da bi kaj vstavljali v kalkulator..saj moraš imeti kakšen učbenik kjer piše, ne? a ni aritmetična sredina tako da sešteješ vrednosti in potem deliš s toliko kolikor imaš teh vrednosti? upam da nisem zabluzila, sem res že pozabila.
|
|
|
|
RE: Rabim pomoč pri statistiki 9.1.2009 0:31:28
|
|
|
|
Ribica **
|
Odvisno od kalkulatorja, ne, saj nimajo vsi istih nastavitev. V gim. smo statistiko (aritm. sredino) samo tako informativno pogledal, na faksu jo imam pa HB sele drugo leto.
|
|
|
|
RE: Rabim pomoč pri statistiki 9.1.2009 9:00:08
|
|
|
|
alda
|
pri Dr Kožuhu in pol dr.Čuk-u na FF ? Sem mislila da bom pristala na destinaciji svojga del. mesta še preden bom sploh doštudirala Kako se nastavi na rač. ne vem ...ker takrat še ni bilo tako modernih kalkulatorjev,..če pa rabiš kake formule al zapiske, jih pa še vedno imam, pa ti jih lahk posredujem,..tud če je že 20l od tega še vedno je postopek enak ..vsaj zdi se mi !! ..v službi, pa sploh te statistike nismo in ne rabiš v takem obsegu, kot te matrajo tam !!
|
|
RE: Rabim pomoč pri statistiki 9.1.2009 13:09:16
|
|
|
|
Ribica **
|
Alda, a meni ti to? Jaz sem na FDVju
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?