|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obupala bom - zamašeni solzni kanali pri psu
8.1.2009 12:54:38   
hrabra miška
Pozdravljene. Doma imamo maltežana, ki je pred malo več kot enim letom dobil vnetje učk. To smo pozdravili,vsaj mislili smo tako. Bili smo pri veterinarju ki mu je dal tablete in kremo pa je bilo boljše. Čez prvomajske praznike smo šli na morje, kjer se je revček tako ustrašil raket, da nam je pobegnil. Mislim da ne rabim pisat posebej,da se nam je ustavil svet. Tri noči ne spanja, sam jok. Vsi, otroka, jaz, še celo moj možek je jokal. Po treh dneh me je poklical prijazen gospod,da ga je videl v marini oddaljeni 6km od kampa. Takoj smo šli pogledat če je res on. Ne morete verjet kako je ta kuža jokal ko smo ga našli,mi pa še bolj. Smo ga peljali k veterinarju na pregled in je rekel da je z njim vse v redu, da je samo utrujen. Spal je dva dni skupaj. Po dveh mesecih mu je iz oči začel dobesedno teči gnoj.  Od takrat sva skoz pri veterinarju. Da vam ne pišem koliko časa si vzamem za njega, da mu vsaki dan sčistim in namažem okrog učk. Nakar so sedaj po tolikem času ugotovili da ima zamašene solzne kanale- verjetno. Menjala sem že veterinarja, šla po tretje mnenje, točno pa nihče ne ve. Zelo smo navezani na njega, saj nam je že dobesedno družinski član,  ki je z nami 6 let. Otroka sta nora nanj in prav tako on na njiju. A smili se mi revček ker ga tako srbi okrog oči, da mora imet skoz plastično ovratnico da se ne praska. Mislim da je zelo žalosten zadnje čase. Lepo prosim če pozna katera kakšnega veterinarja,ki dela operacijo solznih kanalov, naj mi da številko ali pa kakšen kontakt, ker v našem kraju tega ne delajo. Ali kako mu naj še pomagam? 

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 8.1.2009 14:46:54 >

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obupala bom
8.1.2009 13:21:21   
Anonimen
TRISTO KOSMATIH-VETERINA LJUBLJANA D.O.O.
KLINIKA ZA MALE ŽIVALI, Kajuhova ulica 5 A,
1000 Ljubljana

user posted image 01 544 36 58user posted image 031 790 600

Mi vozimo tja naše tri muce in smo zelo zadovoljni.

(odgovor članu hrabra miška)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2009 13:23:43   
Mišni
Ooo, bošček mali. Sicer pa ima večina maltežanov težave z očmi. Ali pa vsaj veliko. Po moje je to kar značilnost te pasme.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2009 13:27:11   
Anonimen
Jaz vozim mačkona v postojno in sem izredno zadovoljna.
Tašča, ki ima "ala maltežana"(je v bistvu mešanec, sam zgleda k maltežan), ga tudi vozi tja in je tudi izredno zadovoljna.

http://www.ahp.si/index.php?page=3&id=2

(odgovor članu Mišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2009 13:33:17   
hrabra miška
IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina*

TRISTO KOSMATIH-VETERINA LJUBLJANA D.O.O.
KLINIKA ZA MALE ŽIVALI, Kajuhova ulica 5 A,
1000 Ljubljana

user posted image 01 544 36 58user posted image 031 790 600

Mi vozimo tja naše tri muce in smo zelo zadovoljni.

Super, 100x hvala. Sem klicala, in mi je priporočil oftalmologa v LJ, katerega moram poklicat jutri, ker je danes odsoten. Tako da se bomo jutri naročili in šibamo drug teden verjetno v LJ. Sam da bo naš prijateljček zdrav user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2009 14:17:37   
Anonimen

Super, 100x hvala. Sem klicala, in mi je priporočil oftalmologa v LJ, katerega moram poklicat jutri, ker je danes odsoten. Tako da se bomo jutri naročili in šibamo drug teden verjetno v LJ. Sam da bo naš prijateljček zdrav user posted image

[/quote]

Z veseljem hrabra miška. Samo da bo vse uredu s kosmatinomuser posted image
Sporoči no, kako bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2009 14:20:41   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška
Pozdravljene. Doma imamo maltežana, ki je pred malo več kot enim letom dobil vnetje učk. To smo pozdravili,vsaj mislili smo tako. Bili smo pri veterinarju ki mu je dal tablete in kremo pa je bilo boljše. Čez prvomajske praznike smo šli na morje, kjer se je revček tako ustrašil raket, da nam je pobegnil. Mislim da ne rabim pisat posebej,da se nam je ustavil svet. Tri noči ne spanja, sam jok. Vsi, otroka, jaz, še celo moj možek je jokal. Po treh dneh me je poklical prijazen gospod,da ga je videl v marini oddaljeni 6km od kampa. Takoj smo šli pogledat če je res on. Ne morete verjet kako je ta kuža jokal ko smo ga našli,mi pa še bolj. Smo ga peljali k veterinarju na pregled in je rekel da je z njim vse v redu, da je samo utrujen. Spal je dva dni skupaj. Po dveh mesecih mu je iz oči začel dobesedno teči gnoj.  Od takrat sva skoz pri veterinarju. Da vam ne pišem koliko časa si vzamem za njega, da mu vsaki dan sčistim in namažem okrog učk. Nakar so sedaj po tolikem času ugotovili da ima zamašene solzne kanale- verjetno. Menjala sem že veterinarja, šla po tretje mnenje, točno pa nihče ne ve. Zelo smo navezani na njega, saj nam je že dobesedno družinski član,  ki je z nami 6 let. Otroka sta nora nanj in prav tako on na njiju. A smili se mi revček ker ga tako srbi okrog oči, da mora imet skoz plastično ovratnico da se ne praska. Mislim da je zelo žalosten zadnje čase. Lepo prosim če pozna katera kakšnega veterinarja,ki dela operacijo solznih kanalov, naj mi da številko ali pa kakšen kontakt, ker v našem kraju tega ne delajo. Ali kako mu naj še pomagam? 

Samo komentar... ta kuža je lahko strašansko srečen, da vas ima... ker že dolgo nisem prebrala nečesa, iz česar bi velo toliko ljubezni do živali... res, vsa čast.

Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2009 14:44:25   
hrabra miška
Sem kar boljše volje. Sem dobilla še eno informacijo,da delajo to tudi na hrvaškem,takoj čez mejo, tako da se greva jutri dol pokazat. Mi je pa rekel gospod, ki mi je dal telefonsko in naslov, da bojo z našim kužkom ravnali bolje, kot bi ravnali z nami v hotelu z petimi zvezdicami. Grem pogledat,da vidim kaj bojo rekli, pa še bližje mi je in hitreje bom na vrsti. Če ne bomo zadovoljni, grem pa še v Lj.

< Sporočilo je popravil hrabra miška -- 8.1.2009 14:48:30 >

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2009 14:45:36   
Kerensa*
Jaz imam full rada svojo Gospo Pes, ampak pri temle sem ostala pa brez besed.

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?