minka@
|
Alo, hmm za hiter trajekt ne bi vedela, meni je vedno kazalo 8 do 9 ur vožnje ko sem malo iskala kombinacijo on line. Je pa lani ziher bla opcija camping on board. Sardinija nam je bila zelo všeč, idealna za otročke, pa hkrati ravno dovolj znamenitosti za videt, da je luštno. Kaj bi jaz pogledala, če bi šla še 1x: - Vasica San Teodoro (takoj za Bastio) luštna za kolesarjenje, plaža bajka a kar gužva - Grotte di Siniscola (jama nič posebnega a naš tamali si je zaželel in ima zato posebno mesto) - Cala Ganone, ne bo vam žal, pojdite na ladjico in si poglejte Bue Marino (jama) in plažo Cala Luna - kamp Orri ma luštno plažo, pa naš je tam začel kolo vozit,... - red rocks of Arbatax si poglejte - Nuraghi su Nuraxi - Sradinia in miniatura (pričakovali več) - kamp Spinnaker lušten, poglejte si polotok Sinis - kamp Mariposa Alghero (meni ful luštno mestece, vzemite kolo in iz kampa do mesta je suuuuper, tam smo kolesa privezali ob začetku peš cone kar ob drog luči in vzeli vlakec po mestu), plaža pesek itak; pojdite na večerjo v gostilno na obzidju, sediš zunaj ful visoko in pod teboj so ladjice v pristanišču, luštno. - oglejte si mestece Castelsardo (tudi s kolesom do vznožja, ker je parkinig v mestu khmmm sama veš smo parkirali daleč zunaj in potem uživancija malo do l in res v hrib a se splača zaradi razgleda) - Elefante ob cesti mimogrede - Capo d'Orso lep razgled - no nas s kemperjem potem Costa Smeralda ni očarala-si malo bolj omejen (s kolesom je predaleč do plaže, s kemperjem ne moreš na vsko, tako da smo si ogledali samo eno-je bila pa leeepa No saj bi se še kaj našlo a mi smo res šli tak na easy, brez slabe vesti izpustili marsikaj, je bilo pa zato res ležerno. No očitno smo mi ravno kontra, letos gremo pa mi na Korziko in mi že tako dišiiiiiii.
|