Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako bi ve razporedile prostore? 8.1.2009 9:51:12
|
|
|
|
Sophie1
|
Selimo se v novo stanovanje, pa še ne vemo, kako se bomo nastanili po sobah. Situacija je taka, da je na voljo v osnovnem nadstropju spalnica (12kv) in kabinet 9 kv (otroška sobica?), v mansardi pa še ena velika soba (17 kv), ki pa je brez kopalnice... Kako bi ve razporedile družino z dvema otrokoma (4,5 let- punčka in dojenček - fantek?) zdaj in v prihodnosti? Mislim, da sta otroka za zgornje nadstropje še premajhna, mene ne vleče gor, ker moram ponoči velikokrat na wc . Wc-ja zgoraj ne bi delala naknadno, je pa možno kaj pregraditi, ampak potem dobimo namesto ene velike sobe dve manjši luknji... Trenutno sva starša z dojenčkom v spalnici, punčka pa ima lepo urejeno spodnjo sobico. Problem je samo, ker hoče spati skupaj z nami, ker ima samo ona svojo sobo. Sem zakomplicirala, ne? Prej ni bilo težav: vsi smo se drenjali v eni pregrajeni spalnici, zdaj pa, ko je prostora več, imamo pa drugačne težave Hvala vsem za mnenja in ideje. Lep pozdrav, S
|
|
|
|
RE: Kako bi ve razporedile prostore? 8.1.2009 10:12:45
|
|
|
|
melanija
|
Koliko pa je dojenček star? Veliko je odvisno od tega. Jaz bi na tvojem mestu imela ta veliko sobo, ostali dve bi uredila, da bi imela otroka vsak svojo, a bi bilo možno da bi mala spala skupaj z dojenčkom ( spet tukaj vprašanje koliko je star). Jaz bom našega fantolina, ki ima 10 mes v kratkem selila v svojo sobo, ga moram prej navadit, ker maja pričakujemo naraščaj.
|
|
|
|
RE: Kako bi ve razporedile prostore? 8.1.2009 10:25:08
|
|
|
|
Lunca1
|
Mi imamo tao, da je večja soba igralnica, otroka pa spita skupaj v manjši sobici. Če se tolerirata bi ti torej svetovala zgoraj igralnico, otroka pa skupaj v manjšo sobo.
|
|
|
|
RE: Kako bi ve razporedile prostore? 8.1.2009 10:58:37
|
|
|
|
Gina
|
Zdaj bi pustila tako, kot imate, oz. bi dala oba otroka v manjšo sobico skupaj. Kasneje pa bi oba otroka preselila v zgornje nadstropje, da imata skupaj sobo, zo. jo v primeru možnosti kasneje predelala v dve samostojni manjši sobi, če pa to ne bi šlo in bi dolgoročno težko skupaj funkcionirala, bi pa enega otroka imela zgoraj, drugega pa v manjši spodnji sobi.
|
|
|
|
RE: Kako bi ve razporedile prostore? 8.1.2009 11:02:35
|
|
|
|
Sophie1
|
Ta mlajši je star 5 mesecev. Sem tudi razmišljala, da bi v kabinetku oba spala, čim uspem malega izseliti iz spalnice. Zgoraj pa bi bil dodaten dnevni prostor za igro itd. To bi najbrž bila rešitev za nekaj let.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?