Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: AM Hipp v grudastem stanju 7.1.2009 21:25:39
|
|
|
|
Felicita
|
kje ga shranjuješ? verjetno vlaga pride notr...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: AM Hipp v grudastem stanju 7.1.2009 21:31:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi zdi, da je bila neka serija tele hrane, da se tako grudi skupaj. Enkrat je bilo nekaj govora o tem.
|
|
|
|
RE: AM Hipp v grudastem stanju 7.1.2009 21:33:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Se mi zdi, da je bila neka serija tele hrane, da se tako grudi skupaj. Enkrat je bilo nekaj govora o tem. Jaz sem imela pred kakimi 3m tako škatlo Ostale so bile OK, pa tud nimam hermetično zaprte. A delaš z dovolj vročo vodo?
|
|
|
|
RE: AM Hipp v grudastem stanju 8.1.2009 9:52:31
|
|
|
|
Hans
|
Tudi mi smo imeli podoben problem, smo ga rešili. Vroča voda + mleko, zapreš stekleničko, pokriješ pokrovčkom, mešaš fino, jaz imam potem pokrov in cucelj ves od mleka, posplahneš, ohladiš in ni problema.
|
|
RE: AM Hipp v grudastem stanju 8.1.2009 11:40:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ga mešala s hladno vodo, pa je bil ok.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2009 20:47:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?