|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Imam občutek, da mi bo trebuh počil
7.1.2009 19:20:50   
Anonimen
Sem v 25. tednu nosečnosti, zgledam pa, kot bi bila tik pred porodom. Vsi se samo čudijo, da še ne grem rodit. Saj se zaradi tega ne bi dosti sekirala, če ne bi imela ves čas občutka, da bom zdaj zdaj ekplodirala. Ne znam opisati - približno tak občutek je, kot bi me ful napenjalo. Včasih me vse boli, trebuh je napet, da je joj. Opažam, da je zjutraj boljše, bolj proti večeru pa vedno hujše.
Naj še povem, da sem sicer pridobila kar precej kg, da ravno zaprta tudi nisem, je pa res, da precej veliko jemuser posted image . Ampak nič nenormalnega, se mi zdi. Ne vem, ali bi bilo možno, da mi škoduje kakšna hrana? To je moja 2. nosečnost. V prvi sem imela tudi ogromen trebuh, pa vendar me ni nič bolelo. Razen na koncu nosečnosti.
Ali ima katera podobne izkušnje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Imam občutek, da mi bo trebuh počil
7.1.2009 19:36:27   
misa4
Ja, tudi jaz sem bila tak balon in so me spraševali če bodo dvojčki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2009 20:30:40   
copka
jaz imam tak obcutek, ko se fajn najemuser posted image , da se dihat skoraj ne morem. Sem pa v 24t

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2009 21:14:42   
Anonimen
počaki da boš v kakem 38tem user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2009 9:07:35   
bambam
Jaz sem v 30.tednu in ko povem da bomo zibali konec marca, me vsak debelo pogleda v trebuh. Ja, mam tudi zadnje čase občutek kot da se mi bo koža razparala na trebuhu, sploh če pretiravam s kakimi aktivnostmi ali če se razjezim, mi trebuh otrdi in se mi zdi da bom zdaj,zdaj rodila. user posted image  Mogoče malce več počivaj in se masiraj po trebuščku.......mogoče bo pomagalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2009 10:14:07   
Lalica1
Sem v 22t in me je zadnjič prijateljica vprašala, če grem jutri rodit. Res izgledam tako in vsi tako pravijo.
Zjutraj je še kar nekako, zvečer sem pa že vsa napeta. Imam občutek, da bom kar eksplodirala. Mislim, da si pomagati ne moremo. Smo si pač različni.
Se pa spomnim, da sem bila tudi v 1user posted image  zelo okrogla. Še mama je rekla, da mi ni upala nič reči.

Ampak jaz si res ne morem pomagati. Sem kot sem. Verjetno pa ne bomo počile. Je pa res neprijetno.

Pa vso srečo vsem!

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2009 10:37:47   
mayflower
V prvi nosečnosti sem mela tak trebuh nekje v sedmem mesecu kot ga imam zdaj v petem. Ampak v prvi nosečnosti sem večino kg dobila zadnje tromesečje, zdej pa sem že na začetku hitro kasirala precej kg. Tako, da zdej mal pazim na prenažiranje in so se kili majčken (glih majčken) umirili. Sem mela pa tud jst prvouser posted image oogroomen trebuh. 

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2009 11:41:35   
pokec3609
No,da te potolažim.Sem v 20 tednu in vsakemu,ki povemkolk časa sem noseča in kdaj bomo rodili me še enkrat pogleda v trebuh in takoj vem kaj pogleda.
Zdej že rečem nazaj.....ja vem ja, sem že takšna kot bi bila v 7 mesecu kaj šele bo....in potem vsak reče....ja ampak res veš.
Jst že prav čutim kako sem okorna,komaj se prepogibam,kosti okrog medenice me bolijo kot bi bila že čist na konc,ponoči se zbudim na boku in se hočem obrnit na drugo stran se enostavno ne morem,ker me nek krč zagrabi in mi mora moj pomagat, da me obrne kot kakega hrošča,potem pa spet drmuckam naprej.
No, sej potem ko vstanemin zaštartam je pa v redu.....samo vmes se ne smem uležt,potem spet komaj zaštartam.
Moj pravi da rabm,da me mal podmaže.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2009 11:49:36   
Ploha
kolk pa mate kej obseg trebuha??

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2009 12:08:01   
borabara
EJ takoj sem se zmerla 108cm , noro sej sem pa tu dokrogla za 108! pa 9 kg sem že dodelala sem pa v 28 tednu, pa pravi ginek da je mali tud velik saj že tehta 1, 380kg

kake me re so pa vaše user posted image user posted image

pa trebuh mi je začel že utrjevat!!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2009 12:09:54   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

kolk pa mate kej obseg trebuha??

116 cm v 29. tednu user posted image ogromni smo user posted image še dobr da samo v trebuh user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.1.2009 12:13:22   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: bambam

Jaz sem v 30.tednu in ko povem da bomo zibali konec marca, me vsak debelo pogleda v trebuh. Ja, mam tudi zadnje čase občutek kot da se mi bo koža razparala na trebuhu, sploh če pretiravam s kakimi aktivnostmi ali če se razjezim, mi trebuh otrdi in se mi zdi da bom zdaj,zdaj rodila. user posted image  Mogoče malce več počivaj in se masiraj po trebuščku.......mogoče bo pomagalouser posted image

če trebuh otrdeva, ga ne smeš masirat! sm počela isto, pa pristala v porodnišnci, ker s tem še bolj stimuliraš otrdevanje... nasvet iz prve roke...

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.1.2009 12:24:30   
bambam
Mislila sem na tak način, da se lepo razkomotiš kot ti paše, vzameš olje(al pa tud ne) in se sam božaš po trebuščku. Nisem mislila masaže kot takeuser posted image . Meni paše da se relaksiram na tak načinuser posted image .

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.1.2009 12:27:30   
bambam
Mam pa 108 okoli trebuha in +14 kg v 30.tednu. user posted image

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.1.2009 12:30:46   
pokec3609
jst mam 90 cm, danes zakorakala v 20 teden.

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.1.2009 12:44:45   
Ploha
jst sm 37 tednov noseča, mam pa obsega okrog 114, pa pridelala sm 17 kg

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.1.2009 15:42:35   
Pikicapokica6
V 25. tednu  obseg trebuha 96 cm, ampak malo nižje na bokih pa sem šla iz 95 cm na 102user posted image . Jejhata.....O pridelanih kg rajš ne govorimuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.1.2009 16:25:05   
poli*
A ste si mogoče zmerle, kolk ste mele obseg pred nosečnostjo? Jaz sem imela prej 67cm in na koncu 96cm. pa sem se na koncu počutila kot slon

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.1.2009 17:08:38   
Pikicapokica6
Ja, pred nosečnostjo tud tam nekje 66-67 cm. Sem bolj drobna - kadar nisem noseča. Ko pa sem, takrat pa eksplozijauser posted image  Pri 170 cm sem imela prej 56 kg, zdaj v 25. tednu pa že 66.....Ampak je blo prvič isto, pa mi ni dohtarca nič težila, trebuh mam pa res za po......user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.1.2009 20:45:05   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: bambam

Mam pa 108 okoli trebuha in +14 kg v 30.tednu. user posted image

ena neumestna - bambam, ti si pa očitno tudi marčevka, kot Pupa in jaz. Lahko se nam pridružiš na Nosečnost -> Čvekanje v pričakovanju -> Marčevke 2009

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.1.2009 21:30:22   
naia
punce, kje si merite bušija? jaz si kar točno na popku in se pogledam v ogledalo, da je meter "raven"...al bi se morala tam kjer ga je največ...kaj pa vem...

drugače sem pa 34.tednov noseča pa imam 100 cm okoli bušija...res pa je, da sem dobila "le" 4kg...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.1.2009 8:22:43   
pokec3609
Joj srečka ti Naia, komaj 100 cm, kakšna bom šele jaz čez tolk časa. Drugače pa jst sem si ga merila točno čež popek. Res pa je, da ga imam jst največ tam čez  popek. Drugače pa po pravici povedano jst sploh ne vem kako se to pravilno meri.
Vem, da so mi v drugi nosečnosti v bolnici merili trebuh, samo je že 6 let od tega in sem čist pozabla, čeprav se mi zdi, da sem takrat ležala ko so mi ga merili.
Je kakšna razlika ?

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?