|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sling - ne znama se nosit - pomoč!
7.1.2009 17:58:36   
freha
Oj! Kupila sem sling v Baby centru - culjo - od štorklje.
Mislim, da je model čist zanič, ker sploh ne znam moje 3 mesece tsare punčke not namestit, ker je čist zvita in ji ne paše, pa še nestabilno je vse skup!
A ma katera kje sliko, kok se nosi male dojenčke al pa kak priročnik? Mi znate priporočit kero drugo firmo če ta ni kul?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sling - ne znama se nosit - pomoč!
7.1.2009 18:19:50   
Petr_a
Jaz ne maram štorklje,nikakor se nisem mogla z njo.
SEm si kupila hotsling na mojškratek.Dobiš še cd zraven,navodila.In najprej si ga lahko sprobaš,če ti ni ok ,vrneš gospi nazaj

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2009 22:37:18   
botrca
Kaj nisi zraven dobila navodil? To bi pa morali imeti zraven, ker ni tako enostavna zadeva. Pa si pogledala na spletni strani od baby centra?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 23:01:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu botrca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2009 18:21:24   
caligula
jaz imam tud sleepy wrap pa sem zeeelooo zadovoljna. ko ga nosim, kot da ga ne bi imela na prsih, pa ima 5kg in 60centi. mali pa noter lepo počiva in sploh ne protestira. Lepo spi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2009 20:05:41   
Tisana
Štorklja user posted image  definitivno.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2009 20:21:25   
freha
Zdej sem pa besna! Na štorkljo sem v BC čakala cel mesec, pa zravn ni nobenih navodil, sam ena mini slikanica s fotkami iz 80-ih:( Prej nisem vedela da se to kup prek neta, tak da vstran vržen dnar, pa tak sem si želela slingat:(user posted image
Aja proizvajalec pa je Žur Peljhan d.n.o. da se še katera ne nasanka.

< Sporočilo je popravil freha -- 8.1.2009 20:26:13 >

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2009 20:34:31   
skuštrana
Malo ti lahko pomaga tole

http://www.zurpeljhan.org/navodila.php

Drugače pa poišči navodila na netu, recimo od Babasling, to je identična zadeva samo iz tujine user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2009 20:45:15   
freha
Hvala skuštrna bom še probala, drgač kupim Maya wrap al pa Sleepy wrap.
zdej pa ne vem kaj je boljš. Moja punčka je stara 3 mesece. A kdo proda rabljeno?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2009 21:22:00   
pajčolanka
vrnit pa tud ne moreš več, ne? al pa vsaj zamenjat za kaj drugegauser posted image

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2009 21:33:05   
Inigo
jst bi ti bolj priporočala Sleepy wrap ker je elastičen in mehek. Maya wrap pa je neki v smislu platna. ni tolk prilagodljivo blago.

jst mam SW in sm ful zadovoljna. mamo pa tut hotsling za na hitro kam in je tut super.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.1.2009 21:34:28   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Drugače pa poišči navodila na netu, recimo od Babasling, to je identična zadeva samo iz tujine user posted image

ej tole je pa totalna bedarija. navodila so napačna! tale ženska nosi veliko prenizko!!! otrok more bit čimvišje, čimbližje prsim. to je bistvo. ker če ga maš tok nizko... adijo hrbet in križ!

Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 22:27:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu freha)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
8.1.2009 22:36:17   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

ej tole je pa totalna bedarija. navodila so napačna! tale ženska nosi veliko prenizko!!! otrok more bit čimvišje, čimbližje prsim. to je bistvo. ker če ga maš tok nizko... adijo hrbet in križ!

To so navodila za štorkljo, ki se nosi tako.
Sling pa je nekaj drugega, štorklje ne moreš tako lepo prilagajati, zato pa je sling veliko boljša izbira user posted image
Najboljša stvar je pa definitivno sling z obroči (pa imam vse od traku, preko poucha do mei taia), ker je najbolj prilagodljiv in najbolj vsestranski. Pouch meni ni všeč, ker imam cel čas občutek da bo ven padel in ga moram še vedno držat z rokami, medtem ko ga v slingu z obroči zategnem in teh težav nimam. Pa še ta moj hotsling je malo elastičen in ko sem zadnjič dala našega težkoketegornika noter sem ga po 15 min nošnje imela netegnjenega full nizko in me je zaćel bolet hrbet. Pri starejših otrocih mora bit nosilka definitivno neelastična, ker drugače gravitacija in sila teže naredi svoje user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.1.2009 9:36:12   
freha
skuštrana
ker model slinga maš in si z njim tok zadovoljna?

Neposredna povezava do sporočila: 15
10.1.2009 11:54:12   
skuštrana
Freha, jaz imam SlingByMama. Čisto navaden, nepodložen. Pri slingu je full pomembno, da lahko tkanino razširiš po ramenu navzdol, kar ti (ko je otrok težji) full olajša nošnjo...

Tule si preberi http://www.ringaraja.net/forum/forumid_233/tt.htm , imaš kar nekaj starih debat o slingih in ostalih nosiljkah...user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 10.1.2009 11:56:05 >

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.1.2009 11:58:53   
brigitaa
Groza v čem noste svoje otroke.user posted image ....men je to tk mim, dobr da imam velikeee otroke

< Sporočilo je popravil brigitaa -- 10.1.2009 11:59:21 >

Kar ne ubije, te samo okrepi

Neposredna povezava do sporočila: 17
10.1.2009 12:04:43   
khurde
zakaj pa groza?

(odgovor članu brigitaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.1.2009 10:38:23   
blackcoffee
ejte!
jaz sem si pred dnevi sešila sling z obroči. sinko je star mesec in par dni.. problem pa je v tem, da ko ga vstavim v sling, mi ni všeč kako drži glavico.
menim, da je sling primernejši za večje fročeke, ko že lahko samostojno sedijo. ali se motim? kako pa ve naštimate svoje otročke v sling (z obroči), da lahko v njem ležijo in da imajo glavico v normalenm položaju?

aja.. sešila pa sem si takega:http://www.mayawrap.com/viewItem.asp?ItemID=100005&UnitCde=1&Desc=MamaBaby%20Sling&Search=N

tle pa še razlaga kako se ga napravi: user posted image
http://www.mayawrap.com/n_sewsling.php

ps. obročke pa sem naročila tle: http://www.didymos.de/shop-php/datenblaetter/a-frame.php?art=dsr&Bande=b-tragetuecher

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 11.1.2009 10:42:03 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.1.2009 12:15:46   
pikolina66
meni je bilo tudi najprej čisto mimo, sploh nisem vedela kako uporabljati, pa še nobene slike ni zraven.ko sem ga dala notri (star 4,5m), je bil čisto zvit, da ne omenjam glave, katastrofa.no, potem sem poskusila tako, da ima glavo ven, v bistvu napol sedi notri in je ok, za včasih uporabljam, ko ga je treba kam nest, ker mi je lažje tako, me roke - zapestja močno bolijo, s tem pa je lažje, samo glava mora bit ven, seveda če je že dovolj velik.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?