Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj naj skuham iz tega... 7.1.2009 12:48:09
|
|
|
|
anckabancka
|
Moj hladilnik je takole založen, pa nimam pojma kaj naj naredim Imam pa: pršut, kislo smetano, cvetačo, korenček, paradajz, radič, hren v kozarčku, olive, kapre, vlečeno testo, jajca, malo skute, limone, margarino, maslo, marelično marmelado... Prosim za ideje in recepte
|
|
RE: Kaj naj skuham iz tega... 7.1.2009 12:50:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Makarone s pršutom, kislo smetano. Solato. Palačinke
|
|
|
|
RE: Kaj naj skuham iz tega... 7.1.2009 12:54:36
|
|
|
|
anckabancka
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Makarone s pršutom, kislo smetano. To sem vedela, da bo prva ideja, ki bo padla. Ampak bi kaj drugega. Pozabila sem, da imam še mleko in sir.
|
|
RE: Kaj naj skuham iz tega... 7.1.2009 12:55:35
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Če imaš piščanca, al svinjino, lahko takole.. Piščanca "namočiš" v moko, pa dajte na olje pečt...ko sta obe strani pečeni, dajte stran ( na krožnik ).. v olje malo vode... ko vre, pa dodajte kislo smetano, vegeto, sol, malo premešajte, cca. 1 minuto, na koncu pa piščanca notri ( lahko ga narežete na koščke )... in to je to.. Zraven pa makarone..
|
|
RE: Kaj naj skuham iz tega... 7.1.2009 12:56:14
|
|
|
|
Erdbeere
|
zelenjavno juhico iz vlečnega testa pa ga razviješ in nafilaš s pršutom, sirom, skuto, pač kar ti paše in zveješ ter narežeš na kolobarje, jih poravnaš in spečeš kot majhne pizze z različnimi okusi, full dobr
|
|
|
|
RE: Kaj naj skuham iz tega... 7.1.2009 14:52:50
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Moj hladilnik je takole založen, pa nimam pojma kaj naj naredim Imam pa: pršut, kislo smetano, cvetačo, korenček, paradajz, radič, hren v kozarčku, olive, kapre, vlečeno testo, jajca, malo skute, limone, margarino, maslo, marelično marmelado... Prosim za ideje in recepte Predjed: naribaj korenček, naredi posteljico in namj položi rezine pršuta, pokapaj malo z olivnim oljem in limono in daj malo počivat v hladilnik Glavna jed: Skuhaj cvetačo, zmiksaj s paličnim dodaj poper sol in smetano - kremna juha. Sladica: modelčke za mafine ali košarice obloži s testom in napolni do polovice z maso iz: skute, jajca, margarine in limonine skorjice. Dober tek!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki RECEPT: Bonbončki za krepitev imunskega si...Virusom se bo otrokov organizem najlažje zoperstavil z učinkovitim obrabnim oziroma imunskim sistemom. Zanj najbolje pos...
Namigi za preproste večerjeKako pripraviti okusno in zdravo večerjo, ki je primerna tako za uvajanje hrane za dojenčka kot tudi za celotno družino?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......