Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Menstruacija in pregled pri ginekologu 7.1.2009 10:25:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj imaš konec menstruacije. Morda je še kakšen izcedek, zato pač povej, da si po M. Saj to ni nič takega, ti kar brez skrbi. Saj so vsega vajeni.
|
|
|
|
RE: Menstruacija in pregled pri ginekologu 7.1.2009 11:59:59
|
|
|
|
baby blue
|
Glede na to da se ti je končala greš lahko mirne duše na pregled. Sej tako ali tako ponavadi vprašajo po zadnji menstruaciji in ji pač poveš.
|
|
|
|
RE: Menstruacija in pregled pri ginekologu 7.1.2009 12:58:04
|
|
|
|
lelaval
|
jaz sem 1x bila tako na pregledu, pa mi je rekel, da ne more delat brisa, ker so še majhne krvavitve v notranjosti - te pa navadno niti ne opazimo več. Ni mi delal brisa, pač pa me je čez 1 teden naročil. Tako, da jaz bi na tvojem mestu poklicala.
|
|
RE: Menstruacija in pregled pri ginekologu 10.10.2011 11:35:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo! Naročena sem na kontrolni pregled po operaciji pri dr Voglerju. Čakam 4 mesece. Zdaj štejem in sem ugotovila da takrat bom imala !! Kaj lahko naredim? Če se bom prenaročila potem pa spet bom čakala bog ve do kdaj. Ali lahko grem vseeno in se pogovarjam s zdravnikom? UZ sem opravila pri svoji zdravnici. Ona pravi da levi jajčnik ni najboljši, in če ne bo nič do januarja potem pa zunajtelesna. Rada bi slišala mnenje dr Voglerja. Hvala in lp
|
|
|
|
RE: Menstruacija in pregled pri ginekologu 10.10.2011 12:38:20
|
|
|
|
NočnaLučka
|
Raje čim prej pokliči in povej dr, kako in kaj. Tudi jaz sem se enkrat prenaročila zaradi , pa so me naročili 1 teden kasneje. Čim prej pokliči, da bo še kaj bližnjih datumov na razpolago.
|
|
|
|
RE: Menstruacija in pregled pri ginekologu 10.10.2011 14:49:00
|
|
|
|
Monaco
|
NočnaLučka hvala za odgovor! Poklicala sam in so me naročili 2 tedna kasneje. Hvala in lp
|
|
|
|
RE: Menstruacija in pregled pri ginekologu 10.10.2011 16:39:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj pa potrebuješ pregled? če sta se odločila za otroka pač delata na njem.G ti ne bo delal nobenih posebnih preiskav
|
|
|
|
RE: Menstruacija in pregled pri ginekologu 10.10.2011 18:55:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Pogovor in pregled pri svoji zdravnici sem naredila. Zdaj grem na pregled pri svojemu operaterju.Datum za pregled sem dobila z otpusnico v bolnišnici. Vem da zdaj zdravnik ne bo delal nobenih preiskavah, morda bo naredio še en UZ.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Zadovoljstvo z življenjem v svojem krajumajčica76http://tinyurl.com/2wl93dx
Tukaj je anketa, ki jo rabim za fax.... prosila bi vas če bi bila katera pripravljena rešiti anketo na tem spletnem naslovu...
HVALA VSEM :)/ (
74%)
/ (
26%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!