|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za mammy26
10.4.2005 11:05:42   
pikka
Prosim te, če mi poveš, katera G je tebi delala 3d ultrazvok. Pravijo, da je hči v tem boljša kot mama, pa me zanima, kaj ti meniš o tem.

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   za mammy26
10.4.2005 11:17:12   
mammy26
3d mi je delala v SG, mislim da se piše dr. Georgij. Saj je edina v Sg, ki dela skupaj s hčero in ki dela 3d UZ.
Kar se tehnologije tiče, hči vsekakor prekaša mamo. Medtem ko pri proučevanju samega ploda, pa je še vedno mama tista, ki je ginekologinja. Se mi pa zdi, da je včasih malo pozabljiva, da ne ve kaj je že pregledala in kaj ne. Pa v kolikor ne želiš vedeti spola, potem ti kaj dosti ne koristi, ker ti ga pove v vsakem primeru oz. je to prvo kar naredi, ko se ves postopek začne.

Seveda pa je to samo moje mnenje. Jaz sem bila zadovoljna, saj sem zvedela tisto kar sem pač želela.

Lepo nedeljo še naprej. :sloncek:

(odgovor članu pikka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   za mammy26
10.4.2005 12:02:36   
Amoss
Kaj ta 3d Uz je potrebno plačati?
Jaz bi šla in sem v 33 tednu, kaj je že prpozo?Kaj se moreš prej noročit in kaj rabiš napotnico???
Prosim za odgovor,..

(odgovor članu pikka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   za mammy26
10.4.2005 16:29:02   
mammy26
meni je takrat rekla, da ni važno kdaj prideš, medtem ko sama sem bila v 26t, ko sem jo obiskala in se seveda predhodno naročila, da ne čakaš v vrsti, saj te uz opravlja po zaključeni redni ginekološki ambulanti - torej po 16 h. Plačati je potrebno 10 tisočakov. Ampak je vredno.

Štorklja d.o.o.
dr. Marija Predič Georgiev
Partizanska pot 16
2380 Slovenj Gradec
tel. št. 02 882 96 12

pokliči in boš videla ali še lahko ali ne. Sama sem prav tako v 33t in vem da je sedaj otroček že precej velik.

Pri slikanju je dobro da je miren, če želiš imeti potem lepe slikice.

Lp, :nosecka: in :duda:

(odgovor članu pikka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   za mammy26
10.4.2005 17:24:58   
Amoss
Hvala lepa.Bomkr jutri pokilicala

(odgovor članu pikka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?