|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako glasen je Angel Sound?!-NUJNO!!!
6.1.2009 20:59:25   
KaOs
Pozdravljeneuser posted image !!!

Danes sva kupila user posted image AS pa me zanima za tiste z izkušnjami, kako glasen je bil vaš AS?!?
user posted image Jaz še svoje srce komaj slišim!!!user posted image A mislte, da je kaj narobe?!user posted image

Pa še nekaj za vse ki ga imate - v papirjih piše, da naj bi paket vseboval neko gumico, jaz tega nimam zraven -A VE IMATE?!?user posted image

Prosim za nujne odgovore-ga takoj neseva nazajuser posted image , če se izkaže, da nekaj ne velja?!?

Hvala!!!user posted image

Lep večer še naprej!

Najlepši dnevi mojega življenja-09.07.09 in 01.01.11!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako glasen je Angel Sound?!-NUJNO!!!
6.1.2009 21:09:48   
keke
as. je sam metanje denarja,drgač morš točn ujet otrokovo srce,poiskat ga morš in pozorno poslušat,pa še to do 4ih mesecev se zelo slabo sliši potem pa skoz bolje,ampak nč pretiravat ker baje pravjo da se plodovnica lahko pregreje in da ni najbolje.lp

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2009 21:12:11   
naia
gumico...jaz nimam nobene gumice...

jaz ko sem prvič probala angel sound, sem komaj slišala srček in to čisto malo in samo enkrat, hočem svoje srce poslušat pa kr nč user posted image , nato sem malo navodila pogledala in ugotovila, da mi manjka "prevodnik", si se namazala z gelom oz. oljem? drugače pa...kako glasen...slušalke imam gor in se vse lepo sliši...kot pri ginekologinji...

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2009 22:19:33   
pob@linček
Ja tud jest nisem dobila gumice pa sem probala brez in je blo cist ok.Moras se pa namazat ja al z oljem al pa vodo.Ce bo se vedno zlo potihem pa neki ni vredu ker moj je bil tok glasen da me je vcasih skoraj kapuser posted image ko je brcnil.LP
Aja pa gumb za naglas mas tud a ves?user posted image

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

(odgovor članu KaOs)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2009 5:59:59   
TomTaylor
ojej, a zdej je tut take stvari možno kupituser posted image V prvi nosečnosti bi ziher takoj tekla v trgovino, zdaj v 2. se mi pa ne ljubi se še s tem ubadat user posted image

(odgovor članu pob@linček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2009 8:25:03   
pokec3609
Men je G rekla da ne bi dala roko v ogenj za ta angel sound, ker ni preverjen tko da jst ga ne bom kupila. Sem čist zadovoljna če ne mal zbrca in vem, da je vse ok.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2009 9:43:50   
manna
Gumice nimam. Poglej gumb za glasnost, mogoče imaš na minimum. Pa na debelo se namaži s kremo oz. še bolje z oljem. Potem pa mora bit fajn slišat tvoje srce, mali srček pa seveda nekoliko tiše, ampak vseeno dobro, hitro in enakomerno. Išči pa čim nižje, ne začni pri popku ampak spodaj. 

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2009 10:07:04   
girly
Ne, nobene gumini ni zraven. je pa zraven še dodaten kabel s katerim lahko snemaš otrokov utrip, ki je zelo dobro slišen! seveda moraš aparat obilno namazat s prevodnikom, najbolje z gelom ali aloe vero, ki sta najboljša prevodnika. je pa odvisno koliko si noseča. na začetku nosečnosti so utripi bolj blagi, potem pa vedno močnejši. jaz ga že od 14.tedna zelo dobro slišim...

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2009 11:35:00   
spps
pa lahko se zgodi,da slušalk nimaš dost not potisnjenih v As

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.1.2009 11:35:21   
Ladybug_2007
Utrip slišiš bolje večji kot je otrok. Pred 17. tednom sploh ne, zelo pa, če se prav spomnim po 25. tednu. Mi smo kupljene slušalke zamenjali z enimi drugimi in se je tako bolje slišalo. Itak pa imaš vhoda za dve slušalki.

LP.

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?