|
Saj mi je jasno, ampak... 6.1.2009 17:47:15
|
|
|
|
Mandek
|
Moja pupa je polno dojena, stara tri mesece, tudi krče smo dali skozi . Vse lepo in prav, zadnje dni je nekaj tečkala in si v usta tlačila vse možno, zraven jokcala pa sem mislila, da je kakšen začetek zobkov. vprašam mami, če misli, da bi že lahko bili, nakar mi napiše nazaj sms, da ji za vraga naj že dam čaj ali vodo, ker je mala očitno dehidrirana in da jaz sem od rojstva naprej pila čaj (seveda sladkan) in je bilo vse ok in nisem nič tečkala in jokala (me prav zanima). Torej, otrok ni tečen in ga nič ne matra, če pije čaj. Ok, pamet izpred let, nakar mi reče, da je dehidrirana, ker imamo centralno kurjavo in da je zrak pri nas preveč suh. Vlažilca res nimamo in mala lepo spi ponoči in podnevi, torej ne vidim povezave. Za čaj mi govori že od rosjtva pupe dalje, jaz vztrajam na svojem in ji dopovedujem pomen in vsebino dojenega mleka, ampak nič. Pošteno me je že znervirala in priznam, omajala lastne misli, pa bi rada samo slišala, da dobi vse, kar rabi, z mojim mlekom. Ma, sej ne vem, besna sem, ker mi to fursirajo in sem pač mogla to napisat...
|