|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   amnioskopija
6.1.2009 15:12:11   
keke
glede na to da sem čez rok že 7 dni in sem opravila 3 amnioskopije,pa me zanima koliko amnioskopij bom še morala opraviti da rodim.kdaj bo voda zrela.sva oba z možem neučakana.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: amnioskopija
6.1.2009 16:28:16   
hubi
Jaz sem jih 5, pa še ni bila zrela. Ko bo, bo.

(odgovor članu keke)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2009 16:30:52   
PikicaT
No, jaz sem še ena taka.
Ravno danes iz tretje amnioskopije. Sem pa 6 dni čez rok. Ampak četrte ne bo, ker grem jutri zjutraj rodit. No, vsaj upam, da bomo zdržali do zjutraj, ker imam že skoraj en cel dan popadke.

Drugače je pa tako, da čakajo največ 14 dni čez rok, potem pa sprožijo porod. Kar se pa tiče amnioskopij pa ne vem kolk jih boš še mogla opravit do takrat. Pa saj je prav, da nas kontrolirajo, da ni potem kaj narobe.

PikicaT

(odgovor članu keke)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2009 19:46:20   
Anja24
Jaz sem tudi 7 dni čez rok in sem imela 3 AS. Hodim vsak drugi dan na pregled in če je takrat en določeni zdravnik mi jo vedno dela, ostali mi je niso še nikoli...

(odgovor članu PikicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2009 22:27:28   
Ploha
a mi lahko katera opiše kako izgleda ta pregled, vem kaj se pregleduje samo ne vem kako izgleda??? pa če vas je kaj bolelo??

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2009 8:31:04   
pokec3609
Ma jst sem jo v 2 nosečnosti tut imela, pa je bila voda še v redu, pa ker sem imela že vsega dovolj sem jih lepo prosila, če bi lahko šla rodit , pa da mi dajo umetne popadke, pa so me uslišal v 39 tednu. So mi pa povedal, da če mi to nardijo, da se bom pri popdakih in porodu velik bolj namučila kot če počakam.
Seveda sem bila preveč neučakana in sem šla rodit......potem sem pa vidla hudiča.

No zdej v tretje bom definitivno počakala, ko bo pa bo.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2009 9:23:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

a mi lahko katera opiše kako izgleda ta pregled, vem kaj se pregleduje samo ne vem kako izgleda??? pa če vas je kaj bolelo??

Zgleda podobno kot vsak ginekološki pregled. Z neko palčko ti gre noter, kaj jaz vem, kako naj ti povem. Nekatere boli, če niso sproščene, večine pa ne. V glavnem moraš imeti mišice sproščene, pa bo.

Jaz sem jo tudi imela 3x, potem so me dali rodit. Če bi bila danes na istem, sploh ne bi šla na AS.

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2009 11:41:03   
Anja24
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.
Jaz sem jo tudi imela 3x, potem so me dali rodit. Če bi bila danes na istem, sploh ne bi šla na AS.

Kako to misliš, da ne bi šla na AS? A lahko izbiraš? So ti potem umetno sprožili porod al kako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2009 11:50:30   
Ploha
a morš bit za amnioskopijo že kj odprta al ni treba???

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.1.2009 11:56:48   
Anja24

a morš bit za amnioskopijo že kj odprta al ni treba???

Ne. Jaz sem bila že n-krat, pa še zdaj nisem nič odprta. Meni osebno je AS zelo neprijetna in boleča (kljub sproščenim mišicam). No, se pa da preživet.

Delajo ti jo pa ponavadi ko si čez rok.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.1.2009 12:16:29   
Ploha
ojoj pol bo men tud boleča, ma kaj čem,....

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.1.2009 12:18:53   
katra55
Jaz sem bila 9 dni čez rok, pa mi je nikoli niso delal. Baje je v nekaterih porodnišnicah sploh ne delajo več.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.1.2009 13:55:18   
Anja24

ojoj pol bo men tud boleča, ma kaj čem,....

Ah, ni rečeno...ne tako razmišljat...sej tolk hudo pa tudi ni, se potrpi.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.1.2009 13:57:41   
Anja24
IZVIRNO SPOROČILO: katra55

Jaz sem bila 9 dni čez rok, pa mi je nikoli niso delal. Baje je v nekaterih porodnišnicah sploh ne delajo več.

Ja, nekateri so proti temu, tko da je sploh ne delajo.

A so ti potem sprožili porod po 9ih dneh?

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.1.2009 14:11:04   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: Anja24

IZVIRNO SPOROČILO: katra55

Ja, nekateri so proti temu, tko da je sploh ne delajo.

A so ti potem sprožili porod po 9ih dneh?

Ja so  mi sprožili, ker je bila posteljica zrela in premalo plodovnice.

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?