Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
enojajčni dvojčki - pregled v LJ 5.1.2009 19:49:57
|
|
|
|
nushka
|
Lepo pozdravljene, sem v osemnajstem tednu nosečnosti, nosim pa enojajčna dvojčka. sicer ne vem, ali imata pregrado ali ne, je pa samo ena posteljica. Dr. Strahova v Domžalah mi je omenila, da naj vprašam svojo ginekologinjo, če bi mi svetovala preglede v LJ. seveda ne želim, da bi bilo z mojima dvema cukrčkoma kaj narobe, ne bi pa rada, da bi moja ginekologinja mislila, da ji ne zaupam oziroma dvomim v njeno strokovnost. zanima me, koliko od vas, ki ste bile noseče oziroma ste noseče z enojajčnimi dvojčki oziroma dvojčki imate preglede v LJ oziroma MB?
|
|
|
|
RE: enojajčni dvojčki - pregled v LJ 5.1.2009 19:57:03
|
|
|
|
Katjusa
|
pozdravljena, sama sicer nimam teh izkušenj sam jst bi svoji g pač omenla da mi je pač strahova omenla neke preglede in kaj ona misli o tem.... pomoje ti nima kej zamerit sej pa je zato tam da ti svetuje in se ti pomaga odločit.... pomoje bo še vesela da ji tok zaupaš da jo sprašuješ za mnenje.... pa srečno
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?