|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprasanje
5.1.2009 18:01:42   
Anonimen
Danes sem imela pregled in mi je ginekologinja rekla da se je otrok ze dol spustil,maternicni vrat je zmehcan,in pa da je ze postelca fejst zrela in da se ze nekaj dela na njej sam ne vem kaj ker nisem razumela....Je pa rekla da bomo sli prej rodit.Pa me zanima po kolkem casu ste sle ve rodit ko vam je to rekla?Aja drugace sem pa v 37 tednu
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprasanje
5.1.2009 18:07:20   
Anonimen
Jaz sem celo nosečnost nosila nizko, pa so mi tudi govorili, da bom rodila precej prej. Zadnji mesec je bil otrok že tudi čisto spuščen in si skor nisem upala nikamor sama (ker nikol ne veš, pa še prva nosečnost). Pa sem rodila samo 2 dni pred rokom tako da... ne vem, sedaj vse to bolj z rezervo jemljem.
Pa pri kolegici isto, je bila ta mala spuščena dol že v 35. tednu, pa je rodila le 3 dni pred rokom.

Tako da upam, da bo tvoj user posted image  čim dlje na toplem v tvojem trebuščku.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2009 18:12:09   
Hope2
V 34 tednu sem močno zakrvavela pri pregledu in so me poslali v P, tam so mi rekli, da bom kmalu rodila, ker je zelo nizko, vse zrelo, velika prekrvavljenost (značilna baje za tik pred porodom), no pa sem pol rodila na točno 37 teden

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2009 18:24:14   
FLASK_A
Točno tako je tudi meni rekla. Rodila sem en teden čez rok.user posted image user posted image Torbe pa pripravljene že več kot mesec pred rokomuser posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2009 20:33:02   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

in pa da je ze postelca fejst zrela in da se ze nekaj dela na njej sam ne vem kaj ker nisem razumela

Verjetno je rekla, da se delajo kalcinacije a ne ? Posteljica ima pač določen rok "trajanja", potem pa začne njena funkcija pojenjat. Čist točno pa se ne more vedeti, kdaj bo nastopil porod.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2009 20:48:46   
Anonimen
Ja mamci tocno to je rekla...Da se delajo kalcinacije,hvala da si me spomnala kako se ze rece...

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2009 21:16:54   
lunica12
Pa so nevarne te kalcinacije?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2009 21:29:46   
mamči
Kalciniranje posteljice je normalen pojav staranja posteljice. Nevarno je, če se kalciniranje pojavi prezgodaj, ko npr. otrok še ni dovolj zrel, razvit, posteljici pa že močno popušča njena funkcija prehranjevanja in oskrbe otroka.

< Sporočilo je popravil mamči -- 5.1.2009 21:31:13 >

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2009 22:10:25   
Nur
To še nič ne pomeni.
Meni se je dva meseca in pol pred PDP počasi začel luščit čep, vsi so napovedovali prezgodnji porod in nedonošenčka. Pa se je vse dobro izteklo, rodila sem 5 dni pred PDP.

ne obremenjuj se s tem...ko bo čas bo že ven pokukal.....do takrat pa uživaj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?