Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj je narobe da še ni? 5.1.2009 9:18:58
|
|
|
|
mojamura
|
ja - sprostitev in spolnost iz užitka. ne bodita vedno ko skočita med rjuhe obremenjena s tem ali vama bo konćno ratalo. če pa tudi to ne bo pomagalo pa kar pogumno k ginekologu.
|
|
RE: Kaj je narobe da še ni? 5.1.2009 9:34:00
|
|
|
|
koala
|
ksenjicka, na forumu zanositev imaš kuuuup punc z takimi težavami in željo kot ti, tako da se jim pridruži. Iz lastnih izkušenj ti povem da so same super punce, pa tudi nekoliko lažje se je prebijati skozi neuspehe če veš da nisi sam. Glede povečanja možnosti, lahko poskusiš piti čaj krvomočnice, zate še mogoče evitol in matični mleček. Tvoj dragi pa lahko poskusi z kombinacijo vitamina C koencima Q10 in cinka.
|
|
RE: Kaj je narobe da še ni? 5.1.2009 12:18:27
|
|
|
|
MTFP
|
Od konca oktobra sploh ni tako dolga doba. Vem, da sem tudi jaz pričakovala da ko se bova odločila za dete, da bo to izgledalao hop v posteljo in velik + konec meseca. Pa ni bilo tako... meseci so minevali + ni bilo, seks pa je dobesedno ratal mučenje. Pa so mi vsi svetovali, sprosti se ne misli na to pa bo. Ampak kako se sprostiti in ne misliti na to, če pa komaj čakaš tist +... No oktobra sem "obupala", sva si vzela krajši dopust, in tist mesec nisva skoraj nič delala na bebici. Rekla sem, da se bom ponovno naročila k ginekologu in bo povedal kako naprej. Na srečo ni bilo treba, ker sem konec meseca le ugledala isti +. Ampak hočem ti povedati, da bo nekaj le na tem, ko vsi pravijo ne misli na to, sprosti se.... No vsaj pri nama se je izkazalo, da se je to splačalo....
|
|
|
|
RE: Kaj je narobe da še ni? 5.1.2009 15:34:43
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Ja, od konca oktobra sploh ni panike! Midva sva vsakič potrebovala ene par mesecev, skoraj pol leta. Pa vmes je bil še kak ss, potem pa spet ... Ti se samo poskusi sprostit, pri nama je to delovalo - ko sem nehala mislit na to, je ratalo!
|
|
RE: Kaj je narobe da še ni? 5.1.2009 15:37:21
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjicka Ali obstala kaj za povečanje možnosti zanositve? poleg rednega seksa je treba dati še mozak na OFF.....saj veš, da je prevelika želja najboljša kontracepcija....pa daj se prestavit na drug forum....tam so "neučakane"
|
|
RE: Kaj je narobe da še ni? 5.1.2009 16:16:48
|
|
|
|
Ribica **
|
Z leti se pa itak tudi % zanositve manjsa. Plus ogromno drugih dejavnikov je se tukaj prisotnih.
|
|
|
|
RE: Kaj je narobe da še ni? 5.1.2009 17:13:10
|
|
|
|
maca m
|
Nama tudi pol leta ni ratalo, sem že kar malo obupala in spraševala sestrično (ki tudi ni mogla zanosit) kateri pregledi me čakajo......pol sem pa drug dan naredila test in mi je pokazal +. Želim ti, da ga tudi ti čim prej zagledaš.
|
|
|
|
RE: Kaj je narobe da še ni? 5.1.2009 19:00:18
|
|
|
|
mani2
|
Tudi sama sem imela nekaj težav z zanositvijo. Ko smo delali na prvi je trajalo dve leti da nama je uspelo. Sem že popolnoma obupala in se sprijaznila da nikoli ne bom imela . Pa je uspelo. Tudi v drugo ni šlo tako zlahka in sva poterebovala 10 mesecev. Pa je dopust naredil svoje. Tako da ni za vržit puške v koruzo. Možgane na pašo in uživaj v .
|
|
|
|
RE: Kaj je narobe da še ni? 5.1.2009 19:35:45
|
|
|
|
čipka
|
Ja, od konca oktobra sploh ni panike! ja res ne...mi2 sva poskušala 8 mesecev...
|
|
RE: Kaj je narobe da še ni? 6.1.2009 15:54:31
|
|
|
|
dushka
|
moja prijateljica tudi nekaj časa ni zanosila in je je neka znanka svetovala naj začne jest folno kislino in je delovalo.
|
|
|
|
RE: Kaj je narobe da še ni? 6.1.2009 23:16:29
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjicka Od konca oktobra se trudiva za štručko to je komaj dva meseca. Po moje ni nič narobe. Redko kdaj rata takoj.
|
|
RE: Kaj je narobe da še ni? 7.1.2009 6:55:24
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura ja - sprostitev in spolnost iz užitka. ne bodita vedno ko skočita med rjuhe obremenjena s tem ali vama bo konćno ratalo. če pa tudi to ne bo pomagalo pa kar pogumno k ginekologu. Točno tako!!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?