|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na razprodajah cenejša nosečniška oblačila?
4.1.2009 17:28:48   
loveforever
pozdravljene. no sedaj bo čas znižanj pa me zanima če katera ve ali to velja tudi za nosečniška oblačila. po moje NE.  vem da v C&A sploh nimajo sezonskih znižanj ker so saami po sebi pocen, dajo le tu pa tam kakšno njihovo akcijo.
kaj pa ve msilite ali imajo kje to?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: na razprodajah cenejša nosečniška oblačila?
4.1.2009 17:35:46   
Anonimen
Živjo,

si mi vprašanje ukradla :), kaj se začnejo že jutri razprodaje? popek bo imel kaj znižano?

user posted image

(odgovor članu loveforever)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2009 19:43:10   
birdy
Za Kepico vem da je dve leti nazaj mela lih tko znižanja k ostale trgovine. Ne vem pa če je še tko. Popek pa jih tud ma, ne vem pa kdaj se začnejo. Namreč sem enkrat polet spraševala če majo oni tud znižanja (je blo mal pred poletnimi znižanji) in je prodajalka rekla da majo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2009 19:57:58   
naia
h&m je imel že prejšni teden popust na nosečniške stvari...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2009 22:10:13   
loveforever
NAIA potem ima najbrž vsi h&m-i po sloveniji znižanjaa ne? hvala za odgovore, potem bom pa najbrž pohitela malo pogledat. v ovissu sem vidla da majo nekaj pametnih cotk, mogoče pa bo katera mojauser posted image

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2009 8:44:13   
Luckabucka
Dobro jutro punce!

So že razprodaje! Sem bila v soboto v La Vie in imajo ful znižanje. Je bila kar gužva, ampak smo vseeno nakupili precej stvari, se res splača. Mislim, da so že povsod štartali z akcijami, da bomo imeli kaj delat user posted image . Gremo v šoping!

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2009 9:35:39   
mojamojamoja
Pozdravček!

No jaz osebno prisegam na hlače k majo na vrhu blaga še všito luknjasto elastiko ki se zateguje na gumbek.
V prvi nosečnosti sem najprej kupila navadne hlače (zaklučene samo z elastičnim blagom) pa so pol sam dol lezle, da sem hodla skoz s hlačami v roki okol.

Svoje najljubše hlače sem pred leti kupila v C&A in sem bila zelo zadovoljna. Zdaj sem bla v ljubljanskem C&A in je čist premajhen in nima pametne ponudbe tak da sem pol šla za nov let v mariborskega nabavlat.
V LA VIE pa sploh nisem našla takšnih hlač pa še velik dražje so tam.

(odgovor članu Luckabucka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2009 10:24:02   
Lunanai*
Zagotovo imajo znižane nosečniške stvari tudi v Emporiumu, so jih imeli že prejšnji teden -30%. So pa lepe in ne predrage.

(odgovor članu mojamojamoja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2009 15:18:07   
naia
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

NAIA potem ima najbrž vsi h&m-i po sloveniji znižanjaa ne? hvala za odgovore, potem bom pa najbrž pohitela malo pogledat. v ovissu sem vidla da majo nekaj pametnih cotk, mogoče pa bo katera mojauser posted image

jp jp...kar veselo v shopping...moram pa povedati, da sem malo razočarana nad današnjimi popusti, v h&m-ju so danes iste stvari na popustu kot so že bile prejšnji teden...nč novga...pa tko sem čakala nove cotikeuser posted image ...isto v emporiumu...v glavnem razočarana sem nad popusti...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2009 18:20:42   
*Junona*
Js sem bla danes v H&M-u v Celju in imajo za nosečnice nekaj stvari znižanih. 4 vrste hlač (športne, jeans, dvoje elegantnih) -50%, nekaj majčk je po 5 EUR, prej so bile 15. Vem, ker imam doma rdečo, ki je bila 15, danes sem rjavo kupila za 5.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?