Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj sveže mleko?nasvet 2.1.2009 22:25:16
|
|
|
|
Gina
|
Če imate v družini alergije, mu ne dajat še navadnega mleka, če pa jih nimate, potem pa ni take krize najbrž. Jaz sem prvemu otroku dajala navadno mleko od 9. meseca, ker adaptiranega čisto nobenega ni hotel, je ven pljuval, takrat sva se pa nehala dojit, ker nisem imela več dovolj mleka. Pa v tistem času je že vse sorte različnih drugih reči jedel. Ostala dva sta sprejela tudi adaptirano mleko in sta ga pila do 1. leta pa še malo čez.
|
|
|
|
RE: kdaj sveže mleko?nasvet 2.1.2009 23:16:38
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Moja je od 7. mesca naprej jedla kašice z navadnim KM. Pri nas k sreči ni alergij. Zvečer oz. nikoli ji ne dam mleka samega za piti.
|
|
RE: kdaj sveže mleko?nasvet 2.1.2009 23:40:41
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz sem ji dajala od 11m, ko se je nehala dojit. No malo prej že za kašice.
|
|
|
|
RE: kdaj sveže mleko?nasvet 3.1.2009 8:44:09
|
|
|
|
botrca
|
Če ti je lepo sprejela mleko ne vidim zakaj ne bi s tem nadaljevala. JAz sem začela pri 10. mesecih in je bilo brez reakcij. S tem, da zjutraj in zvečer še vedno pije Aptamil Junior po flaški.
|
|
RE: kdaj sveže mleko?nasvet 3.1.2009 9:42:18
|
|
|
|
gajči
|
Za pit po steklenički bi jaz še vedno dajala AM. Moj sin je star 11m in se še vedno doji, hrano mu pa že nekaj časa pripravljam s kravjim mlekom. Ni problem v alergijah, če bi imel otrok alergijo, tudi Novalaca ne bi mogel pit, tu se gre enostavno za to, da kravje mleko po sestavi ne ustreza malemu človeškemu mladičku. AM ima dodane vse pomembne sestavine, zato bi jaz za pit uporabljala AM, kuhala bi pa z navadnim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?