|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleča leva sramna kost-19teden!
2.1.2009 9:17:21   
Anonimen
Zdravo,

mene pa zanima ali ima ali je imela tudi katera težave z bolečo levo sramno kostjo, sem v 19 tednu in sem drugič noseča.

je to normalno ali....?

hvala za odg
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleča leva sramna kost-19teden!
2.1.2009 9:57:24   
pokec3609
haha....ne dolgo nazaj sem tudi jaz spraševala isto, pa tudi sama sem v 19 tednu.....jaz sem 3 noseča in ta boleča sramna kost včasih prav pije moje živce.
Baje da je to normalno, ostale forumašice so mi povedale, da je to baje v vsaki naslednji nosečnosti slabše in tudi G sem vprašala kako je s tem, pa baje da na bebico to nč ne vpliva in ni nč nevarno, rekla pa mi je tudi da se lahko zgodi, da bom včasih zelo težko hodila od bolečin.

Jaz sem se na začetku celo tolažila s tem, da je mogoče to plus, da bom prej rodila, pa baje da ni. Tako da....še 21 tednov bova zgleda obe morali prenašati tole bolečo sramno kost, za katero jaz do pred kratkim sploh nisem vedela da jo imam in da lahko tako na hudičevo boli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2009 9:58:24   
kakteja
Mislim, da to ni zaskrbljujoče. Tudi jaz sem drugič noseča in me boli že od 15t. Prvič s tem nisem imela težav. Pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2009 10:09:46   
Anonimen
Ne to ni nič zaskrbljujočega ... tudi mene je (1. nosečnost), tak da sem hodila kot po jajcih ... sploh če sem ležala je bilo prvih nekaj korakov peklenskih. Pa sem o tem povprašala G in mi je rekla, da se je to samo telo pričelo pripravljat na porod in da so se te sramne kosti počasi začele razmikati in ene ženske to boli, ene pa še vejo ne, da se to dogaja. 

(odgovor članu kakteja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2009 11:35:16   
Anonimen
Hvala za odgovore, sem se potolažila. čeprav sem zdaj 3 ure ležala sedaj pa komaj hodim, dobesedno kot po jajcih. user posted image

ja pa to ja ne pomeni, da se pri 19 tednih že pripravljam na porod otika, ali odpiram ???? :(

ima še katera to izkušnjo (sem drugič noseča)?

lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2009 13:25:01   
Anonimen
Še moja izkušnja: drugič sem noseča, 29. teden in me boli medenica spodaj in kolk, da komaj hodim(pa še to čisto počasi). Včeraj na pregledu sem to povedala g, ki pa me je pomiril, da sem lepo zaprta in da je ginekološko vse v redu. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2009 13:37:16   
Anonimen

Pozdravljene!

Jaz sem imela pri prvi nosečnosti take bolečine v sramni kosti, da mi je g. priporočala, da si naj kupim v Sanolaborju - nosečniški pas - LaVie (neki tazga), in sem ga dosti časa nosila in mi je ful pomagal oblažiti te bolečine. Pa veliko MAGNEZIJA pijte, da vas ne bo bolelo.

To je normalen pojav v nosečnosti, ker se kosti širijo.

Jaz sem prvo pupo bolj nizko nosila in me je zato tudi toliko na sramno kost pritiskala, da je bolelo.

Zdaj za enkrat v drugi nosečnosti teh težav nimam.

Probite povprašat v Sanolaborju za ta pas, pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2009 13:48:46   
bambam
Pri meni so se pojavle bolečine dober teden nataj in sicer v kolku, nekje globoko znotraj jih čutimuser posted image . V prvi nosečnosti nisem mela res nobenih problemov in šele zdaj vem kako je to če te nekaj matra.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2009 15:09:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ja pa to ja ne pomeni, da se pri 19 tednih že pripravljam na porod otika, ali odpiram ???? :(

Ah ne ... no saj podobna je bila moja reakcija na ta odgovor ... no in potem mi je G razložila, da je porod velik dogodek za telo in da potrebuje veliko časa, da se nanj pripravi. To da te boli je pa posledica tega, ker so se vezi med medeničnimi kostmi začele rahljati, da se bo medenica lažje razširila pri porodu in to nikakor ne pomeni, da se je začel rahljati ali celo odpirati maternični vrat ... bodi brez skrbi, ignoriraj to bolečino in uživaj v nosečnosti user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?