Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Boleča leva sramna kost-19teden! 2.1.2009 9:57:24
|
|
|
|
pokec3609
|
haha....ne dolgo nazaj sem tudi jaz spraševala isto, pa tudi sama sem v 19 tednu.....jaz sem 3 noseča in ta boleča sramna kost včasih prav pije moje živce. Baje da je to normalno, ostale forumašice so mi povedale, da je to baje v vsaki naslednji nosečnosti slabše in tudi G sem vprašala kako je s tem, pa baje da na bebico to nč ne vpliva in ni nč nevarno, rekla pa mi je tudi da se lahko zgodi, da bom včasih zelo težko hodila od bolečin. Jaz sem se na začetku celo tolažila s tem, da je mogoče to plus, da bom prej rodila, pa baje da ni. Tako da....še 21 tednov bova zgleda obe morali prenašati tole bolečo sramno kost, za katero jaz do pred kratkim sploh nisem vedela da jo imam in da lahko tako na hudičevo boli.
|
|
|
|
RE: Boleča leva sramna kost-19teden! 2.1.2009 9:58:24
|
|
|
|
kakteja
|
Mislim, da to ni zaskrbljujoče. Tudi jaz sem drugič noseča in me boli že od 15t. Prvič s tem nisem imela težav. Pozdravček
|
|
|
|
RE: Boleča leva sramna kost-19teden! 2.1.2009 10:09:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne to ni nič zaskrbljujočega ... tudi mene je (1. nosečnost), tak da sem hodila kot po jajcih ... sploh če sem ležala je bilo prvih nekaj korakov peklenskih. Pa sem o tem povprašala G in mi je rekla, da se je to samo telo pričelo pripravljat na porod in da so se te sramne kosti počasi začele razmikati in ene ženske to boli, ene pa še vejo ne, da se to dogaja.
|
|
|
|
RE: Boleča leva sramna kost-19teden! 7.1.2009 11:35:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za odgovore, sem se potolažila. čeprav sem zdaj 3 ure ležala sedaj pa komaj hodim, dobesedno kot po jajcih. ja pa to ja ne pomeni, da se pri 19 tednih že pripravljam na porod otika, ali odpiram ???? :( ima še katera to izkušnjo (sem drugič noseča)? lp
|
|
|
|
RE: Boleča leva sramna kost-19teden! 7.1.2009 13:25:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Še moja izkušnja: drugič sem noseča, 29. teden in me boli medenica spodaj in kolk, da komaj hodim(pa še to čisto počasi). Včeraj na pregledu sem to povedala g, ki pa me je pomiril, da sem lepo zaprta in da je ginekološko vse v redu.
|
|
|
|
RE: Boleča leva sramna kost-19teden! 7.1.2009 13:37:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Jaz sem imela pri prvi nosečnosti take bolečine v sramni kosti, da mi je g. priporočala, da si naj kupim v Sanolaborju - nosečniški pas - LaVie (neki tazga), in sem ga dosti časa nosila in mi je ful pomagal oblažiti te bolečine. Pa veliko MAGNEZIJA pijte, da vas ne bo bolelo. To je normalen pojav v nosečnosti, ker se kosti širijo. Jaz sem prvo pupo bolj nizko nosila in me je zato tudi toliko na sramno kost pritiskala, da je bolelo. Zdaj za enkrat v drugi nosečnosti teh težav nimam. Probite povprašat v Sanolaborju za ta pas, pa srečno.
|
|
|
|
RE: Boleča leva sramna kost-19teden! 7.1.2009 13:48:46
|
|
|
|
bambam
|
Pri meni so se pojavle bolečine dober teden nataj in sicer v kolku, nekje globoko znotraj jih čutim . V prvi nosečnosti nisem mela res nobenih problemov in šele zdaj vem kako je to če te nekaj matra.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?