Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rahla krvavitev po spolnem odnosu 1.1.2009 20:05:00
|
|
|
|
MTFP
|
Ponavadi so odgovori dr. Pušenjaka, da lahko brez skrbi počakaš, saj v kolikor gre slučajno za splav, ga zdravnik ne more preprečiti. Moje mnenje pa je, da je treba ob vsaki krvavitvi takoj na pregled. Kot prvo zaradi lastne pomiritve, kot drgo ponavadi g. predpiše kak dabroston, ki v določenih primeri praavtako preprečuje splav.
|
|
|
|
RE: Rahla krvavitev po spolnem odnosu 1.1.2009 21:18:33
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen vidim komaj opazno malo krvi, res malo. Sedaj sem šla pa zopet na wc in zopet opazila kri. Glede na to, da si opazila komaj opazno in malo krvi to pomeni samo, da ti je med spolnim odnosom počila kakšna žilica in si zato malo zakrvavela. V nosečnosti je pač telo bolj prekrvavljeno in hitro hitro poči kakšna drobna žilica. Ne skrbi, jutri ne bo ne duha ne sluha o krvi .
|
|
|
|
RE: Rahla krvavitev po spolnem odnosu 1.1.2009 21:24:54
|
|
|
|
Katjusa
|
to je v nosečnosti normalen pojav, ker je vse tam notri bolj napeto in hitro poči kaka žilca sam krvavitev je res majhna oz. kadar sme jo jst mela je bila samo enkratna..... glede na to da je že več kot urco od tega k si napisala post predvidevam da je ni več če še je bi pa se jst šla vseeno pokazat....
|
|
|
|
RE: Rahla krvavitev po spolnem odnosu 2.1.2009 13:29:27
|
|
|
|
bjondi
|
Tud jz sem zakarvavela ene parkrat in ne po spolnem odnosu ampak od hoje...od takrat naprej imam predpisan počitek...je pa reku G da imam tako občutljivo sluznico ,da takoj zakrvavim oz. pride do rjavkastega izcedka...
|
|
|
|
RE: Rahla krvavitev po spolnem odnosu 2.1.2009 13:50:56
|
|
|
|
felix7
|
tudi meni se je na začetku nosečnosti pojavil rjav izcedek oz. čisto rahlo krvava sled, sem zagnala paniko in letela na urgenco. Naredili so UZ in takrat sem prvič videla svojega in njegov . No, ko smo videli, da je vse ok, me je G vprašala, če sem slučajno imela spolne odnose, ker v tem primeru ne bi bilo nič neobičajnega, da se je malce poškodovala sluznica in od tod tudi kri. No, spolnih odnosov v tistih dneh nisem imela in tudi nimam pojma, od kod je ta kri prišla. Skratka, se zgodi.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?