|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prenehanje KT
1.1.2009 11:17:07   
lejci86
v oktobru sem prenehala z kt.(po 5 letnem jemanju), in od takrat nisem dobila še M.a je možno da user posted image tud če nimaš M?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prenehanje KT
1.1.2009 11:34:21   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: lejci86

v oktobru sem prenehala z kt.(po 5 letnem jemanju), in od takrat nisem dobila še M.a je možno da user posted image tud če nimaš M?

hm dobro vprašanje. Ja kaj pa če si takoj zanosila po prenehanju jemanja KT? Si naredila kateri test?

(odgovor članu lejci86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.1.2009 12:26:55   
Anonimen
jaz sem nehala jesti kt marca, po 5 letnem jemanju in sem par dni zatem takoj dobila menstruacijo,ko pa sva delala na bebiju sem imela normalno menzo, vendar se ni nč prjelo, no potem pa je bila zadnja menstruacija v maju in sem zanosla. počaki še malo, mogoče tvoje telo rabi da se spet organizira tokrat brez kt. možno je pa tudi da si noseča. preveri z testom.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.1.2009 17:20:51   
lelaval
Naredi test, pa boš vedela, koliko možnosti je, ali si user posted image ali ne.
Jaz sem tudi takoj po prenehanju jemanja KT zanosila in me je G potolažil, da ni nič narobe - danes je še kako vredu ta 11 letna user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu lejci86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.1.2009 19:54:55   
kitka1
Naredi test, če je negativen, pa pojdi h ginekologu. Sicer res telo različno odreagira, ko mu nehamo dodajati hormone, običajno pa svetujejo, da če menstruacije ni po treh mesecih, se je treba prit pokazat.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2009 17:45:13   
Anonimen
Vas je po prenehanju jemanja KT kaj zvijalo v trebuhu ali kaj podobnega?

lp

(odgovor članu kitka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2009 18:30:20   
Anonimen
mene ni nč zvijalo. ni blo nč posebnega, mensrtuacijo sem pa dobila par dni zatem ko sem jih nehala jemati.čist normalno menzo, kot prej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2009 19:15:45   
tulpek
Itak, da dobiš prvo M par dni po jemanju KT, takrat telo še ne ve, da jih ne misliš več jemat. Vprašanje je naslednja M, ta se lahko zavleče v primerjavi s prejšnjimi cikli. Meni so se cikli po KT podaljšali za 10 dni!
Mene je v času O prvi mesec po KT zelo bolelo v jajčnikih in prsi so me grozno bolele, kar me prej nikoli ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2009 22:27:42   
Anonimen
Že teden je od prenehanja jemanja KT, menstruacije pa od nikoder. Je to ok?

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2009 20:47:41   
Anonimen
Res nobena ne ve ali je normalno, da ne hudo zvija po prenehanju jemanja tabletk in ni M že en teden??

prosim pomagajte.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2009 21:03:34   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Res nobena ne ve ali je normalno, da ne hudo zvija po prenehanju jemanja tabletk in ni M že en teden??

prosim pomagajte.

si naredila test?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.1.2009 21:05:00   
Casiopea
Sama sem jemala tabletke več kot 10 let. Po prenehanju sem dobila user posted image  po 32 dnevih. Če meniš, da tvoje počutje ni ok, morda bi bil dober obisk pri G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?