|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bliža se oploditev......juhuhu!
8.4.2005 17:27:33   
Tina76
Danes sem imela že 3UZ ta teden in končno dočakala Stop injekcijo:bravo:. V nedeljo torej potujem na punkcijo, ki pa bo po naročilu ginekologinje v narkozi. Tudi prav. Foliklov je kar precej in bo punkcija kar dolgo trajala je rekla G. Upam da bodo zarodki zdržali do blastocist in da mi jih 15.4. vrnejo v čim večjem številu. Za naju z dragim se je sedaj končalo obdobje :sloncek: vsaj za tri tedne. Malo suše:)-:)-:)-.

Torej če še ima katera punkcijo v MB v nedeljo se vidimo.

Se beremo

Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.4.2005 17:38:53   
aljča
Zelo sem vesela zate,zgleda, da smo imele danes nekatere kar srečo v Mb.Držim pesti in sem z mislijo pri tebi.V juniju tud mene nekaj takega čaka,če mi drugi mesec ne bo poratal tretji IUI.
A bi bila tako dobra pa bi mi mal napisala, če imaš IVF in kako to zgleda.Prosim zelo ti bom hvaležna.
Čao pa drži se:angel::angel::angel::pujs::pujs:
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2005 17:45:35   
Tina76
www.ivf-mb.net A si že kaj obiskala tole njihovo stran? Če nisi jo daj, ker je super. Tam kjer piše knjižica je pa totalno vse razloženo kako in kaj. Če pa te še vseeno zanima moja izkušnja ti jo povem.

Javi

Tina

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2005 18:03:48   
aljča
Hvala za inf.stran sem že obiskala pa tud januarja sem dobila v ambulanti knjižico o zunajtelesni oploditvi,tko, da sem mal informirana.Bolj me zanima ,če si dobivala kakšne tabletke ali inekcije v tem času pred punkcijo ali pa po njej.?Postopek je do neke mere isti kot pri IUI samo,da v tem postopku punktirajo in zunaj oplodijo, potem pa nazaj vstavijo.
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2005 18:13:08   
Tina76
Tako kot si napisala. Najprej sem jedla Femoden tablete(1 mesec) Istočasno sem dobivala tudi Diphereline injekcije in nato še istočasno Diphereline + Gonal f. Skupaj 36 injekcij. Danes dobim STOP injekcijo kar pomeni da bo čez 36 ur punkcija. Jupi:bravo::bravo::bravo:. Po punkciji bodo oplodili moje jajčece in možekovo seme in pol se bo to razvijalo upam da do petka ko mi jih vstavijo nazaj v njihovo domače okolje in jaz jih bom potem 9nebesa grela. Če se ne bi nobeno jajčece oplodilo odidem domov praznih rok. Ampak to se ne bo zgodilo, ker vem da bodo to ta pravi borci, ki se ne dajo kar tako.Upam samo da se jih bo oplodilo nekaj več kot prvič(samo 1), da mi bodo lahko vstavili dva korenjaka.

Tako....na kratko.
Če te še kaj zanima ti z veseljem odgovorim.
Sicer pa kot praviš tebe že prav kmalu to čaka. Kdaj si se vpisala na čakalno?

T

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.4.2005 18:47:00   
GoYa
:bravo::bravo: Tina76.

Držim pesti za nedeljo. In srečka, da boš imela punkcijo v narkozi, ker jaz sem točno en teden nazaj tako trpela od bolečin :((:((:((

Seveda se bojo oplodili, pa držimo pesti še za kakšnega zamrznječka zraven.

Srečno!

Lp, GoYa

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2005 19:11:07   
miska2004
Lepa novička, Tina76, vesela sem zate :bravo::bravo::bravo:

Mislim nate in držim pesti da bo postopek uspel in da se bo vsaj ena pikica obdržala:angel::rozica:

Vse dobro!

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.4.2005 19:55:36   
VITA74
Srečno Tina76
in držimo pesti za vaju in vajine pikice.....

:metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.4.2005 20:38:43   
ronni
Tina 76. :)- tudi jaz držim pesti za vaju!!!!

Ker bom tudi jaz najbrž prej ko slej na podobni poti, sem prav vesela, da te lahko spremljam in navijam za vaju!:miska::miska::miska:

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.4.2005 21:13:44   
neni
Tudi jaz držim pesti, predvsem da se jih čimveč oplodi, potem jih boš pa pridno grela.9nebesa
Trenutno tudi jaz grejem 3 :duda::duda::duda: in upam na :modri:

Koliko foliklov pa imaš, da so ti predlagali narkozo?

lp Neni:rozica:

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.4.2005 22:07:58   
tinkamiška
Tina76, držim pesti za vaju:miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.4.2005 22:08:52   
anajmad
Sej bo:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
en lp:morje:D.

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.4.2005 22:37:15   
Tina76
A veš da mi niso povedali koliko jih je. G je samo rekla da bo punkcija kar dolgo trajala in da mi predlaga narkozo. Število vam bom sporočila v nedeljo.Upam, da jih ne bo too much, ker to tud ni ok. Pa da je le eden, če je tisti pravi.

Nočko

T

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.4.2005 14:20:16   
aljča
Tina drži se jutri in držim pesti zate:pujs::pujs:
Lep pozdrav Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.4.2005 14:36:31   
PiaM
Tina, tud jaz močno držim :miska: za v nedeljo, da bo vse o.k. in da čimprej postaneš :nosecka:
:rozica::pujs::duda:9nebesa:metulj::angel::):rozica:

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.4.2005 15:43:06   
Anitka
Tina 76 :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Dobro opravi in oglasi se,

Anitka

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?