Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bliža se oploditev......juhuhu! 8.4.2005 17:38:53
|
|
|
|
aljča
|
Zelo sem vesela zate,zgleda, da smo imele danes nekatere kar srečo v Mb.Držim pesti in sem z mislijo pri tebi.V juniju tud mene nekaj takega čaka,če mi drugi mesec ne bo poratal tretji IUI. A bi bila tako dobra pa bi mi mal napisala, če imaš IVF in kako to zgleda.Prosim zelo ti bom hvaležna. Čao pa drži se:angel::angel::angel::pujs::pujs: Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Bliža se oploditev......juhuhu! 8.4.2005 17:45:35
|
|
|
|
Tina76
|
www.ivf-mb.net A si že kaj obiskala tole njihovo stran? Če nisi jo daj, ker je super. Tam kjer piše knjižica je pa totalno vse razloženo kako in kaj. Če pa te še vseeno zanima moja izkušnja ti jo povem. Javi Tina
|
|
|
|
Bliža se oploditev......juhuhu! 8.4.2005 18:03:48
|
|
|
|
aljča
|
Hvala za inf.stran sem že obiskala pa tud januarja sem dobila v ambulanti knjižico o zunajtelesni oploditvi,tko, da sem mal informirana.Bolj me zanima ,če si dobivala kakšne tabletke ali inekcije v tem času pred punkcijo ali pa po njej.?Postopek je do neke mere isti kot pri IUI samo,da v tem postopku punktirajo in zunaj oplodijo, potem pa nazaj vstavijo. Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Bliža se oploditev......juhuhu! 8.4.2005 18:13:08
|
|
|
|
Tina76
|
Tako kot si napisala. Najprej sem jedla Femoden tablete(1 mesec) Istočasno sem dobivala tudi Diphereline injekcije in nato še istočasno Diphereline + Gonal f. Skupaj 36 injekcij. Danes dobim STOP injekcijo kar pomeni da bo čez 36 ur punkcija. Jupi:bravo::bravo::bravo:. Po punkciji bodo oplodili moje jajčece in možekovo seme in pol se bo to razvijalo upam da do petka ko mi jih vstavijo nazaj v njihovo domače okolje in jaz jih bom potem 9nebesa grela. Če se ne bi nobeno jajčece oplodilo odidem domov praznih rok. Ampak to se ne bo zgodilo, ker vem da bodo to ta pravi borci, ki se ne dajo kar tako.Upam samo da se jih bo oplodilo nekaj več kot prvič(samo 1), da mi bodo lahko vstavili dva korenjaka. Tako....na kratko. Če te še kaj zanima ti z veseljem odgovorim. Sicer pa kot praviš tebe že prav kmalu to čaka. Kdaj si se vpisala na čakalno? T
|
|
|
|
Bliža se oploditev......juhuhu! 8.4.2005 18:47:00
|
|
|
|
GoYa
|
:bravo::bravo: Tina76. Držim pesti za nedeljo. In srečka, da boš imela punkcijo v narkozi, ker jaz sem točno en teden nazaj tako trpela od bolečin :((:((:(( Seveda se bojo oplodili, pa držimo pesti še za kakšnega zamrznječka zraven. Srečno! Lp, GoYa
|
|
|
|
Bliža se oploditev......juhuhu! 8.4.2005 19:11:07
|
|
|
|
miska2004
|
Lepa novička, Tina76, vesela sem zate :bravo::bravo::bravo: Mislim nate in držim pesti da bo postopek uspel in da se bo vsaj ena pikica obdržala:angel::rozica: Vse dobro!
|
|
|
|
Bliža se oploditev......juhuhu! 8.4.2005 19:55:36
|
|
|
|
VITA74
|
Srečno Tina76 in držimo pesti za vaju in vajine pikice..... :metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:
|
|
|
|
Bliža se oploditev......juhuhu! 8.4.2005 20:38:43
|
|
|
|
ronni
|
Tina 76. :)- tudi jaz držim pesti za vaju!!!! Ker bom tudi jaz najbrž prej ko slej na podobni poti, sem prav vesela, da te lahko spremljam in navijam za vaju!:miska::miska::miska:
|
|
|
|
Bliža se oploditev......juhuhu! 8.4.2005 21:13:44
|
|
|
|
neni
|
Tudi jaz držim pesti, predvsem da se jih čimveč oplodi, potem jih boš pa pridno grela.9nebesa Trenutno tudi jaz grejem 3 :duda::duda::duda: in upam na :modri: Koliko foliklov pa imaš, da so ti predlagali narkozo? lp Neni:rozica:
|
|
|
|
Bliža se oploditev......juhuhu! 8.4.2005 22:07:58
|
|
|
|
tinkamiška
|
Tina76, držim pesti za vaju:miska::miska::miska: Tinka
|
|
|
|
Bliža se oploditev......juhuhu! 8.4.2005 22:08:52
|
|
|
|
anajmad
|
Sej bo:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: en lp:morje:D.
|
|
|
|
Bliža se oploditev......juhuhu! 8.4.2005 22:37:15
|
|
|
|
Tina76
|
A veš da mi niso povedali koliko jih je. G je samo rekla da bo punkcija kar dolgo trajala in da mi predlaga narkozo. Število vam bom sporočila v nedeljo.Upam, da jih ne bo too much, ker to tud ni ok. Pa da je le eden, če je tisti pravi. Nočko T
|
|
|
|
Bliža se oploditev......juhuhu! 9.4.2005 14:20:16
|
|
|
|
aljča
|
Tina drži se jutri in držim pesti zate:pujs::pujs: Lep pozdrav Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Bliža se oploditev......juhuhu! 9.4.2005 14:36:31
|
|
|
|
PiaM
|
Tina, tud jaz močno držim :miska: za v nedeljo, da bo vse o.k. in da čimprej postaneš :nosecka: :rozica::pujs::duda:9nebesa:metulj::angel::):rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?