|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija 2
30.12.2008 14:23:07   
Anonimen
Mene pa zanima, če ima to kaj veze:
Intenzivnost menstruacije na ovulacijo?
(menstruacija je bila ful šibka ali možno da zaradi tega ni ovulacije?)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacija 2
30.12.2008 14:56:05   
čipka
pojma nimam user posted image user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2008 16:44:10   
žanaja
moje menstruacije so bile vedno sibke, nekje do tri dni,vec nikoli.
Pa so bile ovulacije normalne, jaz sicer ne morem govoriti o tem, da je bilo full sluzi,kot pri nekaterih puncah, ker je ni bilo.Sm pa bla na pregledu ravno takrat ko sem imela ovulacijo-nevede, pa je ginekolog rekel, da je ovulacija na visku...No zdaj smo pa v drugem poskusu zanosili,tko da....cim manj,kaj, kako,zakaj in ce,le prepusti se in uzivaj.ok??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2008 16:47:42   
tejčit
Moje menstruacije so tud bolj šibke tam štiri dni sam ovulacijske sluzi sploh ne opazim tako da nevem ali jo imam ali ne

(odgovor članu žanaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2008 16:48:48   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tejčit

Moje menstruacije so tud bolj šibke tam štiri dni sam ovulacijske sluzi sploh ne opazim tako da nevem ali jo imam ali ne

Jaz pa vedno opazim O. me prav bolijo jajčniki. Le prejšnji mesec nisem nič čutila. Sluzi pa je vedno prisotna. Tako da zmeraj vem kdaj je.

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2008 16:50:01   
žanaja
tud jaz je dostikrat nisem opazila, me je pa vedno malo trebuh bubal, kot za dobituser posted image .in res takrat je bila vedno ovulacija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2008 16:51:53   
tejčit
Ginekolog mi je rekel da jo imam sam ene majo sluz druge ne zato mi ni jasno.

(odgovor članu žanaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2008 16:56:43   
žanaja
alora,zakaj se sekirat?????? Ginekolog je izvedenec na svojem podrocju, ti si pa le prestrasena, in kot taka si znas ustvarit dosti problemov, ki bi znali lahko prinesti dejanske probleme.Se trudista zanositi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.12.2008 17:01:51   
tejčit
Se trudiva 6mesecev jutr naj bi spet dobilauser posted image .Na srečo me niti ne zvija tolk k prejšn mesec

(odgovor članu žanaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.12.2008 17:21:58   
žanaja
Ma ne da se trudita morata se imeti rada in potem bo tudi bebika prisla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.12.2008 18:08:26   
tejčit
Se mamo rada sam tku se reče ,da se trudimo.A vidva kolk časa sta delala na bebici

(odgovor članu žanaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.12.2008 18:14:49   
žanaja
sej se malo hecam ves,malo pa resno mislim.
V drugo nama je uspelo.Plusek je bil, bom jutri zjutraj se enkrat za ziher

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.12.2008 18:16:58   
tejčit
Super tudi od mene čestitke in lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu žanaja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.12.2008 18:29:26   
žanaja
hvala.Lepo nosecnost tudi tebi, ko bo do tega prislo,do takrat pa lepe trenutke s tvojim dragim......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.12.2008 18:40:39   
tejčit
Ohvala lepa.Najlepše bi blo da bi zdaj dedek mraz prineseluser posted image .

(odgovor članu žanaja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.12.2008 18:53:52   
žanaja
zakaj pa da ne,drzim pestkeuser posted image

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.12.2008 18:58:23   
tejčit
Bomo vidli mam jo vsak mesec točno edino prejšni mesec je blo en dan zamika.Sm pa napihnjena joški me bolijo na dotik ta tedn mi je blo slabo bolel me je želodec,sam to  po moje ni kakšen znak.

(odgovor članu žanaja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.12.2008 19:16:17   
žanaja
ce si zelis bit noseca je,sam ne naraj tisti tapravi. Sej kje pise da znak mora bit....
mene razen vrocine in malo spikanja ni nic matralo...user posted image user posted image

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.12.2008 22:08:20   
Anonimen
ok, samo jaz sem imela prejšno soboto in nekaj dni, čisto malo krvavega izcedka.To je sedaj že več kot en teden. Delala sem test pa ni nosečnosti (zadnjo M sem imela 21.11) in sedaj razmišljam kaj bi to sploh bilo? ali je bila to sploh bila menstruacija?
oziroma ali naj čakam plodne dni ali pa sam tak fenomen, da mi test šele po 3 mesecih plus pokaže user posted image . no čez kakšen teden bom še enkrat delala test mogoče me pa preseneti user posted image .

(odgovor članu žanaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
31.12.2008 10:56:11   
tejčit
Veš to se je meni že ene dvakrat zgodilo intoje bilauser posted image in sm delala teste brezveze.En mesec sm jo mela dva dni in mi je dal ginekolog dabrostan tablete da sm čez 5dni dobila še enkratuser posted image ,ki je trajala dva dni no potem naslednji mesec je blo pa v redu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.12.2008 11:40:14   
Anonimen
pa ravno tega nočem user posted image user posted image . Na začetku sem res upala, da je to vgnezditvena krvavitev user posted image . Ma se že sprašujem kako sva v prvo tako na loterijo znala naredit  user posted image .
V prvo je prišlo do zanositve z predizlivom zdej pa že pol leta nič user posted image user posted image .

Grem se jokat user posted image .

No ja malo še vedno upam in bom čez kakšen teden še enkrat test delala. user posted image

(odgovor članu tejčit)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
31.12.2008 12:45:05   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene pa zanima, če ima to kaj veze:
Intenzivnost menstruacije na ovulacijo?
(menstruacija je bila ful šibka ali možno da zaradi tega ni ovulacije?)

Po mojem mnenju, na podlagi vsega, kar sem v enem letu prebrala o teh zadevah, to nekako ni povezano. Intenzivnost menstruacije je povezana z debelino maternične sluznice. Če je le ta tanka, potem tudi ni veliko krvavitve, tako približno sem prebrala na Pušenjakovih straneh. Ne vem pa naprej, od čega je odvisna debelina sluznice. Mogoče bom v naslednjih mesecih tudi glede tega kaj več vedela, ker mene tudi zanima, ker imam sama tudi zelo šibke menstruacije, nazadnje sem jo imela celo samo 1 dan.

Škoda, ker greš jokat. Saj se ti ni zgodilo nič tako strašnega, da bi mogla zato jokat. Polno moči in volje za naprej ti želim in čim manj pričakovanj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
31.12.2008 13:25:35   
Anonimen
saj moja user posted image  ni vedno tako šibka!? Ravno to me jezi dokler sem imela zaščito (kondomi) sem imela tudi user posted image  redno in normalno zdej pa cela zmešnjava user posted image .

no saj jokat ravno ne grem sem po naravi zelo vesel človek ampak tole user posted image  bi pa tudi že poslala nekam...

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
31.12.2008 13:30:26   
tejčit
Al bo tud za nas posijal sončekuser posted image .Saj tudi pr men ni pol leta še nič.Upam da je danes ne dobim da bom tud jst lhka delala test.bomo vidli.Moja sestra je delala zadnjič splav pr men se pa noče prjet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
31.12.2008 13:33:44   
žanaja
kako se pa kaj pocutis?? drugace kot ostale mesece?

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

tašča in pospravljanje?
tailor

ali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?

da (11%)

ne (41%)

včasih (10%)

nikoli (18%)

nočem pomoči (19%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!