|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popust na teste ; )
30.12.2008 12:52:38   
Anonimen
Od sobote mi že zamuja user posted image , od takrat do danes sem nardila že 6 testov in sicer first sign ( dva v paketu), en ki ne vem kako se kliče, bc mini (2 v kompletu) in en tak testni lonček ....vsi razen bc mini (dva testa) so mi pokazali zelo rahlo črtico. Na bc mini je bila črtica res komaj opazna po mojem sem si jo domišljala....
Na tem testnem lončku piše da bi morale biti obe dve črtici prbl enako močno obarvane če je že po pričakovani user posted image ...moji dve črtici pa nista enaki pa mi zamuja že 4 dni.....za crknit...s čim vsem si belimo glavo. No point je samo v tem da ima moj dragi jutri rojstni dan in predem mu novico zavijem v darilni papir bi rada bla prepričana....a naj grem še po clear blue....mislite da mi dajo popust ; )
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: popust na teste ; )
30.12.2008 12:54:33   
barika
a se hecaš? ti bi kr popust na testeuser posted image user posted image , verjetno si malo prehitro naredila test, pa ti še ne pokaže močne črtice, če pa praviš, da se črtica pokaže, si pa verjetno noseca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2008 13:00:34   
klavdiy4
Čaw...

Pri meni je bilo tudi približno tako kot pri tebi s testih....in danes imam 28dni staro user posted image ...user posted image
Predlagam da ponoviš test z CB, preden dragemu zaviješ novico v darilni papir...user posted image  pa vso srečo...user posted image user posted image ...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2008 13:09:00   
Blueeyes
uuuu, ste pohitele user posted image   user posted image   user posted image  jz sem šla test delat k mi je zamujala slab mesec dni... zanimivo za popust - pozanimaj se v lekarni kjer jih kupuješ

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2008 13:23:13   
hubi
Kako za boga si pa zdržala en mesec v negotovosti?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2008 13:52:11   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: hubi

Kako za boga si pa zdržala en mesec v negotovosti?

Isto sem se vprašala jazuser posted image Pa tudi, če bi hotela zdržat, nebi mogla .No way, sem prefirbčnauser posted image

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2008 14:22:38   
Anonimen
Pojdi v laboratorij in če potrdijo nosečnost mu daj tisti papir na katerem piše vrednost nosečniškega hormona in predvideni čas nosečnosti....pa mu lahko daš v kuvertiuser posted image

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2008 15:50:13   
Čebel@
meni je M zamujala zaradi živčnosti(sva se namreč ženila in sem bila pod pritiskom) ko pa je bila poroka mimo mi je pa v roku 14 dni pokazal +........srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.12.2008 0:04:19   
Marogica
Zame je Clear Blue še vedno najzanesljivejši test. Malo več denarja...pa vseeno...me ni razočaral.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.12.2008 10:09:02   
ninocka
Pri prvi nosečnosti je tud men CB pokazal ful rahlo črtico, pa nikol nisem niti podvomila, da ne bi bla noseča al pa da bi ponovila test. Pri 2 in 3 je bla pa obakrat ful močna črtica. Vsakič sem pa delala z drugim testom.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?