Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dopust za 1.maj - Portorož 8.4.2005 12:59:44
|
|
|
|
lin
|
No pol pa lahko greva na kefe!Pomoje Slovenija
|
|
|
|
Dopust za 1.maj - Portorož 8.4.2005 13:04:06
|
|
|
|
Sara3
|
Ne vem, sem iz Portoroža pa ne hodim v te hotele. Poglej na te strani: http://www.hoteli-palace.si/SI/index.php http://www.hoteli-morje.si/ Hotel Slovenija je skoraj da tik ob "glavni cesti" v Portorožu, je ponoči osvetljen..., Hotel Neptun pa malček vzadi bolj v mirnem področju. Odvisno pa je kaj si želite. Upam, da sem kaj pomagala.
|
|
|
|
Dopust za 1.maj - Portorož 8.4.2005 13:09:04
|
|
|
|
ery
|
Oj. V hotelu Slovenija je bila moja kolegica, pa ji ni bilo preveč všeč, ker je vse tako fino...in preveč veliko, pa še avtomobili se slišijo. Jaz sem pa bila v Neptunu, se mi je pa zdelo super. Odločitev je pa tvoja. papa
|
|
|
|
Dopust za 1.maj - Portorož 8.4.2005 15:42:27
|
|
|
|
zi&mm
|
Ojla, naj ti povem kot turistični tehnik; Hotel Slovenija je za take vip goste, zelo fin, zelo urejen, zelo zelo vse na visokem nivoju; je tik ob cesti in se še najmanjši hrup pred njim sliši v sobo. Kar se pa tiče hotela Neptun; je majhen, prijazen do gostov, skrit očem radovednežev. V kolikor pa bi bila bol na začetku Portoroža je tu še Hotel Barbara poleg Metropola, čisto domač hotel, prijazen do svojih gostov. Če pa si tvoj sinek želi morja pojdi v Aquapark - Hotel Žusterna, kjer se boš imela fino; aja pa tudi v Hotelu Convent je prijetno bivanje - Adria Ankaran še posebej primerno za otroke, kot tudi v Salineri v Strunjanu. Upam, da ti bodo te informacije kej koristle. Kjerkoli pač boš uživaj, Lp, :nosecka:Mili
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.