Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: predvajanje glasbe dojenčku 28.12.2008 22:38:01
|
|
|
|
glen
|
Jaz sem naši princeski že od rojstva dalje zvečer pred spanjem dala poslušati cd z otroškimi uspavankami katerega sem dobila v porodnišnici.Ampak zelo potiho in morem rečt, da ga še zdaj, pri dobrih 4 letih vsak večer pred spanjem posluša da zaspi. Če gremo na dopust ni panike, zaspi tudi brez, ampak doma pa ne ,me kr spomne mami pesmice
|
|
|
|
RE: predvajanje glasbe dojenčku 28.12.2008 22:45:20
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz sem tamali od rojstva dalje dajala za poslušat pesmice za dojenčke od Raimonda Lapa. So take prav prirejene za dojenčke in se je odzivala za zvoke.
|
|
|
|
RE: predvajanje glasbe dojenčku 29.12.2008 7:07:12
|
|
|
|
SaaS
|
Moja dva sta tudi kar veliko poslušala glasbo. Pesmi za dojenčke, tudi kakšno klasično, veliko pa tudi drugo glasbo - kakšno bolj umirjeno. Ko je bil čas za popoldanski spanec, smo prižgali glasbo in se zazibali (zaplesali) v spanec. Takrat smo poslušali kakno glasbo, ki je mamici bolj všeč, jasno umirjeno, da sta lahko zaspala. Še zdaj (2,5 in 4 leta) pa jima vsak večer dam malo glasbe za dojenčke, ko smo v posteljah. Nas prav lepo umiri.
|
|
|
|
RE: predvajanje glasbe dojenčku 29.12.2008 7:48:10
|
|
|
|
blemma
|
Tudi jaz svoji hčerki vsak večer predvajam otroške uspavanke v instrumentalni izvedbi in zaspi kar kmalu, po kaki drugi pesmici. Ko se igrava, pa največkrat poslušava otroške pesmice, če le ne pozabim.
|
|
|
|
RE: predvajanje glasbe dojenčku 29.12.2008 9:50:11
|
|
|
|
nia5
|
Moja 7m stara pa zaspi ob Klaidermanu, ji je ful všeč, meni pa tudi
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?