Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pojedine za staro/novo leto...? 28.12.2008 21:01:04
|
|
|
|
tintin
|
hobotnica s krompirjem v pečici (to bo letos) suši (to je bilo lani) puranova rulada s krompirjem (predlani) lazanja (2005) hobotnica s testeninami (2004) - še bolj nazaj se pa ne spomnim:) Dober tek.
|
|
|
|
RE: Pojedine za staro/novo leto...? 29.12.2008 9:02:09
|
|
|
|
Mlada mamica
|
Uf,zanimivo se sliši(lepo)....
|
|
RE: Pojedine za staro/novo leto...? 29.12.2008 12:38:49
|
|
|
|
tanjusi
|
ne vem če ne bo letos piščančji žur, sam mož ne mara smetane, tak da bo treba en del ibrez nje.
|
|
RE: Pojedine za staro/novo leto...? 30.12.2008 9:19:55
|
|
|
|
Sulfinija
|
Za najdaljšo noč bomo jedli: juho telečje zrezke v gobovi omaki raviole mešano solato pecivo sadna kupa ob polnoči: šampanjec,obložene kruhke z pršutom,tatatrski biftek,olive LP Mojca
|
|
RE: Pojedine za staro/novo leto...? 30.12.2008 18:13:38
|
|
|
|
FORZA
|
Staro leto: pečenka francoska solata tatarc potratna potica sem jo danes naredila Novo leto: sarma
|
|
|
|
RE: Pojedine za staro/novo leto...? 30.12.2008 18:15:21
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Najprej gremo k tašči na neko popoldansko zadevo (ob 17h je zanjo večerja ), sem ravnokar zvedela, se pravi standard pečenka.... Za doma potem malo grickat bom pa kar biftek naredila, pa popečene kruhke, maslo... malo sira... se mi ne da komplicirat
|
|
RE: Pojedine za staro/novo leto...? 30.12.2008 19:14:18
|
|
|
|
Mlada mamica
|
Same dobre zadeve,jaz bom pa Sarmo pri mamici sfehtala ! Mi bomo meli pečena rebra,šunkine zvitke,francosko,kuhan krompir s slanino zapečen v pečici....pa neki narezek te vmes ne...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.