|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V kolikem casu se
28.12.2008 13:22:46   
Anonimen
kolki postavijo nazaj tako kot so bili pred porodom?Kajti med nosecnostjo je znano da se zelo razsirijo,ampak ali grejo po porodu potem tudi nazaj ali tako ostanejo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V kolikem casu se
28.12.2008 13:25:32   
pokica_
Po porodu se kolki res razširijo, vendar po porodu grejo nazaj nekoliko, ne pa čist. Ženska pač postane bolj "ženska". user posted image  Js že itak imam bolj široke boke, zato upam da mi bojo čimbolj šli nazaj. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2008 13:27:13   
Anonimen
Mene zaradi hlac skrbi da jih potem samo zaradi bokov ne bi vec dobila nazaj gor....Joj upam da ne bo tako

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2008 14:19:59   
felix7
imam eno kolegico, ki je tri tedne po porodu že vse svoje hlače na rit spravila. Verjetno pa je vse skupaj odvisno tudi od nas samih, gibanja in telovadbe.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2008 15:13:05   
Nina00
Tudi to se lahko zgodi. Poznam eno, ki je nekaj po porodu imela celo 2 kg manj kot prej, ampak hlač pa zaradi bokov ni mogla več zapet. Pri meni do tega ni prišlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2008 16:01:09   
pokec3609

Mislim, da je to čist odvisino od vsake posebej. Men so kolki pri obeh nosečnostih cca.v enem letu šli čist nazaj tko kotso bili, pa morm rečt da čist brez kakršnekoli telovadbe ali kakšnega napora.Kar šlo je nazaj tko kot je blo, kolki in kilogrami.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.12.2008 16:31:20   
ajataja
Po vseh treh porodih sem hlače dobila gor takoj ko sem prišla domov.

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.12.2008 18:18:37   
kajajaka
Če se ti boki razširijo (govorim pravzaprav o medenici) se ti tisti centimeter ne bo dosti poznal.
Če ti bo pa rit zrasla... bo treba pa na bicikl...user posted image

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.12.2008 22:56:34   
Najaa
No ja, tako zelo se res ne boš razširila, da bi se videlo na zunaj ali da ne bi hlač zarad tega spravila gor. Kosti se lahko zelo dolgo nazaj "štelajo". Pravijo, da toliko časa kot greš narazen, toliko greš skupaj. Se pravi 9m. To pa nima veze s kilažo. Lahko imaš še manj kil kot prej nos., pa so kosti še vedno razštelane.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?