|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poslikava otroške sobice
26.12.2008 12:05:00   
tejca14
Pozdravljene
v januarju dobimo otroško sobico in zdaj me zanima ali imate kake ideje kako bi ji poslikala eno steno, ki bo bolj ko ne prazna. Vem, da je baje dobro, če so kontrastne barve in neravne linije. Ampak jaz sem bolj razmišljala, da bi ji naredili kako sliko, neko dogajanje. Pa me zanima, če ima kdo kaj podobnega in kaj, mogoče kako drugo idejo. Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poslikava otroške sobice
26.12.2008 14:37:50   
mateyka
recimo drevo? enostavno in razgibano..
user posted image

ali pa kak metulj, roža?
user posted image

< Sporočilo je popravil shorty -- 8.1.2009 17:40:00 >

(odgovor članu tejca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.12.2008 14:58:02   
bobika
mi2 sva narisala kar celo kmetijo in nekaj otrok, ki se igrajo. K belemu in naravnemu pohištvu fajn zgleda.

user posted image
user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.12.2008 15:00:33   
Pikapolonica_
Tale kmetija res zgleda fino. Jaz nisem ravno za te risarske podvige, sem zadnjič tukaj na RR izvohala en super link in tam naročila nalepke za sobico. Bomo videli, kako se bodo obnesle, ko bodo prispele, naš pa komaj čaka slona!user posted image http://primawall.com/sl/products/?c=PrimaOtroci
Če bo zadeva fajn, bom verjetno mu naročila še sonce in oblačke, na žalost ne gre vse na 1x, so zadeve kar drageuser posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.12.2008 15:24:43   
lutka
se opravičujem, ampak da ne bom odpirala nove teme, bom kar tukaj vprašala. S čim bi še lahko narisala sliko na steno? Grafoskopa nimam tudi projektorja ne.  Kakšen pameten nasvet user posted image user posted image

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.12.2008 15:35:14   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: lutka

se opravičujem, ampak da ne bom odpirala nove teme, bom kar tukaj vprašala. S čim bi še lahko narisala sliko na steno? Grafoskopa nimam tudi projektorja ne.  Kakšen pameten nasvet user posted image user posted image

S čopičem user posted image user posted image Šala user posted image
Saj pravim, meni se ni dala s tem zafrkavat, nisem nek natančen risar, zato so nalepke zame idealna rešitevuser posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.12.2008 15:47:33   
lutka
user posted image

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

Neposredna povezava do sporočila: 7
26.12.2008 17:01:43   
Mišni
Jaz sem tudi glčedala te nalepke, zdaj pa sem si že kar malo fototapete začela ogledovat.

So tudi otroški motivi, npr. take:
user posted image

user posted image

user posted image

Moj otrok se trenutno nagiba k taki:

user posted image

Pa kakšna taka mu je tudi všeč:

user posted image

Še link:

http://www.fototapete.si/gal_nar_zivali.html#

< Sporočilo je popravil shorty -- 8.1.2009 17:40:58 >

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.12.2008 17:14:52   
DaniNeli
Ta Pimawall ima super nalepke...res so mal drage,ampak so mi nekatere prav lepe.Ker nočem teh standarnih nalepk tipa Winx,Medvedek Pooh, in podobne.

(odgovor članu tejca14)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.12.2008 17:53:08   
Anonimen
Je pa šeena varianta ... v Art trgovini v CityParku imajo take velike šablone, ki jih nalimaš na steno in potem z barvami prebarvaš in odstraniš šablono. Res fino. drugače sem pa jaz takole pobarvala eno steno sobice:

prevelike slike.

< Sporočilo je popravil shorty -- 8.1.2009 17:41:37 >

(odgovor članu DaniNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.12.2008 23:31:23   
lelaval
Če se da,se vse hoče - je pa res, da sem vedno rada risala.
Jaz sem mojima večjima risala sinu Garfielda, punci pa Tweetyeko - vse sem si skicirala s svinčnikom (če se zmotiš, lahko poradiraš, barvala pa sem z dipoti, obrobila pa z alkoholnim flomastrom.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.12.2008 14:26:34   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_
Tale kmetija res zgleda fino. Jaz nisem ravno za te risarske podvige, sem zadnjič tukaj na RR izvohala en super link in tam naročila nalepke za sobico. Bomo videli, kako se bodo obnesle, ko bodo prispele, naš pa komaj čaka slona!user posted image http://primawall.com/sl/products/?c=PrimaOtroci
Če bo zadeva fajn, bom verjetno mu naročila še sonce in oblačke, na žalost ne gre vse na 1x, so zadeve kar drageuser posted image

ja, meni so te zadeve od primawall tud ful všeč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
30.12.2008 16:16:11   
MajaEva2008

Super! nas so tudi pritegnile tele primawall nalepke. user posted image
Ste vi slončka že naročili?Mi se ravno odločamo med slončkom ali rožicami....http://www.primawall.com/sl/products/4-1slo  so mi tko luštne!

Glede cene pohiti -  do konca decembra imajo 10%  popust na kodo Prima4u (bom sprobala in sporočim, če drži)- ravno zvedela od kolegice, ki je po mailu tudi dobila nekaj. No pa naj še kdo reče, da klepetanje ni koristno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
30.12.2008 16:18:46   
MajaEva2008
DaniNeli se strinjam s tabo - jaz tudi nisem za pu-je in podpbno... raje rožice ali oblački.
Fototapete so mi tudi všeč, sam potem, ko bo naša miška večja za tako malo se mi zdi bolj primerno kaj bolj nežnega -  daru za risanje pa tudi nimavauser posted image

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.1.2009 20:37:32   
klarakika
Mi smo pa tudi že naročili primawall nalepko - oranžne rožice. Super zgleda!!user posted image   Malo me je bilo strah montaže, ampak je res simple. Pa še hitro smo jo dobili.

(odgovor članu MajaEva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.1.2009 22:34:01   
svaljkec
jst sm pa zasledil ene super poslikave na risančki,so mi ful dobre

iz majhnega zraste VELIKO

(odgovor članu klarakika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.1.2009 22:46:59   
Polonca s piko
Jaz sem pa zadnjič našla tole: http://www.increative.si/. Pa celo v slovenski firmi to delajo.
... no zdej sem vidla, da majo dva nova motiva, tko, da očitno še dopolnujejo "zbirko".

Meni so tiste živalce na modri podlagi prav super. Pa še nobene packarije nimaš al pa skrbi, da bi se vidlo skozi, ko prebeliš - samo nalepiš na steno, ko se naveličaš pa potrgaš dol.

(odgovor članu svaljkec)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.1.2009 9:50:45   
klarakika
smo tudi mi gledali na increative, samo me je www.primawall.com
prepričal. So imeli malo bolj strokovno ozadje, prodaje pogoje, garancijo napisano -  saj sem še vedno malo skeptična, ko se kupuje preko net -a. Kaj čmo;)

So pa oni tudi slovenska filma -  sploh v teh časih je fino podpirat se!
Kolegica je imela že od prej dobre izkušnjen in to naj je prepričalo -  je pa res, da so vse nalepke za montažo odlilčne - suhe, ni packarije, ne rabiš posebnih znanj in so enostavno lepe.

(odgovor članu Polonca s piko)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.1.2009 9:35:23   
ksenjak
PRIMAWALL
Mene pa zanima, kako izračunati točen znesek. Pa velikost nalepke mi tudi ni povsem jasna. A je to cena za eno nalepko ali naprimer za tisto, kar vidiš na sliki. Saj vem, malo sem zakomlicirala a vseeno upam, da bo kakšna razumela, kaj hočem.

lp

(odgovor članu klarakika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.1.2009 9:47:36   
klarakika
Glede na to, da sem že naročila ti bom kar odgovorila;)

po kliku na sliko se ti pojavijo 3-4 različne velikosti  in zraven je cena za celotno nalepko (vse kar vidiš spodaj, ko spreminjaš barve).  Zraven prišteješ še cca. 3 eur za poštnino in to je to. Sem jih pa jaz tudi še nekaj na info@primawall.com spraševala in ful hitro odgovorijo.

Če ti kaj ni jasno, jih kar kontaktiraj, saj so zato tamuser posted image

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.1.2009 22:25:22   
linalana
V PIKAPOLONICI PA IMAJO KOMPLETE NALEPK Z DISNEYEVIMI JUNAKI. V KOMPLETU JE DOVOLJ NALEPK ZA CELO SOBO (OKROG 100) IN ŠE IDEJA, KAKO POLEPITI STENE JE DOBRODOŠLA.  VELIKA PREDNOST TEH NALEPK JE, DA JIH LAHKO POLJUBNO PREMEŠČAŠ IN NA STENI NE PUSTIJO MADEŽEV! VEČ NA nakup.pikapolonica.com/igrace/dekorativne.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejca14)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.1.2009 18:31:04   
pravljica
meni je tudi to bolj praktično...pobarvaš ozadje (kot zgoraj pri kmetiji npr. - cela soba v modri ali rumeni, na eni ali dveh stenah pa zelene vijuge do polovice, kot hribovje/pašniki), ti dve steni polepiš nalepke, ki jih čez čas brez problema odstraniš...naš je imel do zdaj živali (kmetija), v bližnji prihodnosti bodo gor verjetno avtomobili ali kaj v zvezi z motorji, če bomo le našli, kaj kar mu bo všeč v tej zvezi...poznje lahko spet vse skupaj odstranimo, kar je pri slikanju in barvanju komplicirano user posted image

pri taveliki so bile na lila vijugastem ozadju (na 1 steni, v obliki cvetnih listov iz kota sobe) do zdaj nalepke nekih deklic/vil, stena izgleda ok tudi po odstranitvi, kar je bilo potrebno, saj pridejo na vrsto plakati RBD ipd. user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu linalana)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?