Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 26.12.2008 14:37:50
|
|
|
|
mateyka
|
recimo drevo? enostavno in razgibano.. ali pa kak metulj, roža?
< Sporočilo je popravil shorty -- 8.1.2009 17:40:00 >
|
|
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 26.12.2008 14:58:02
|
|
|
|
bobika
|
mi2 sva narisala kar celo kmetijo in nekaj otrok, ki se igrajo. K belemu in naravnemu pohištvu fajn zgleda.
|
|
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 26.12.2008 15:00:33
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Tale kmetija res zgleda fino. Jaz nisem ravno za te risarske podvige, sem zadnjič tukaj na RR izvohala en super link in tam naročila nalepke za sobico. Bomo videli, kako se bodo obnesle, ko bodo prispele, naš pa komaj čaka slona! http://primawall.com/sl/products/?c=PrimaOtroci Če bo zadeva fajn, bom verjetno mu naročila še sonce in oblačke, na žalost ne gre vse na 1x, so zadeve kar drage
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 26.12.2008 15:24:43
|
|
|
|
lutka
|
se opravičujem, ampak da ne bom odpirala nove teme, bom kar tukaj vprašala. S čim bi še lahko narisala sliko na steno? Grafoskopa nimam tudi projektorja ne. Kakšen pameten nasvet
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 26.12.2008 15:35:14
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lutka se opravičujem, ampak da ne bom odpirala nove teme, bom kar tukaj vprašala. S čim bi še lahko narisala sliko na steno? Grafoskopa nimam tudi projektorja ne. Kakšen pameten nasvet S čopičem Šala Saj pravim, meni se ni dala s tem zafrkavat, nisem nek natančen risar, zato so nalepke zame idealna rešitev
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 26.12.2008 15:47:33
|
|
|
|
lutka
|
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 26.12.2008 17:01:43
|
|
|
|
Mišni
|
Jaz sem tudi glčedala te nalepke, zdaj pa sem si že kar malo fototapete začela ogledovat. So tudi otroški motivi, npr. take: Moj otrok se trenutno nagiba k taki: Pa kakšna taka mu je tudi všeč: Še link: http://www.fototapete.si/gal_nar_zivali.html#
< Sporočilo je popravil shorty -- 8.1.2009 17:40:58 >
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 26.12.2008 17:14:52
|
|
|
|
DaniNeli
|
Ta Pimawall ima super nalepke...res so mal drage,ampak so mi nekatere prav lepe.Ker nočem teh standarnih nalepk tipa Winx,Medvedek Pooh, in podobne.
|
|
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 26.12.2008 17:53:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Je pa šeena varianta ... v Art trgovini v CityParku imajo take velike šablone, ki jih nalimaš na steno in potem z barvami prebarvaš in odstraniš šablono. Res fino. drugače sem pa jaz takole pobarvala eno steno sobice: prevelike slike.
< Sporočilo je popravil shorty -- 8.1.2009 17:41:37 >
|
|
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 26.12.2008 23:31:23
|
|
|
|
lelaval
|
Če se da,se vse hoče - je pa res, da sem vedno rada risala. Jaz sem mojima večjima risala sinu Garfielda, punci pa Tweetyeko - vse sem si skicirala s svinčnikom (če se zmotiš, lahko poradiraš, barvala pa sem z dipoti, obrobila pa z alkoholnim flomastrom.
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 27.12.2008 14:26:34
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ Tale kmetija res zgleda fino. Jaz nisem ravno za te risarske podvige, sem zadnjič tukaj na RR izvohala en super link in tam naročila nalepke za sobico. Bomo videli, kako se bodo obnesle, ko bodo prispele, naš pa komaj čaka slona! http://primawall.com/sl/products/?c=PrimaOtroci Če bo zadeva fajn, bom verjetno mu naročila še sonce in oblačke, na žalost ne gre vse na 1x, so zadeve kar drage ja, meni so te zadeve od primawall tud ful všeč
|
|
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 30.12.2008 16:16:11
|
|
|
|
MajaEva2008
|
Super! nas so tudi pritegnile tele primawall nalepke. Ste vi slončka že naročili?Mi se ravno odločamo med slončkom ali rožicami....http://www.primawall.com/sl/products/4-1slo so mi tko luštne! Glede cene pohiti - do konca decembra imajo 10% popust na kodo Prima4u (bom sprobala in sporočim, če drži)- ravno zvedela od kolegice, ki je po mailu tudi dobila nekaj. No pa naj še kdo reče, da klepetanje ni koristno.
|
|
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 30.12.2008 16:18:46
|
|
|
|
MajaEva2008
|
DaniNeli se strinjam s tabo - jaz tudi nisem za pu-je in podpbno... raje rožice ali oblački. Fototapete so mi tudi všeč, sam potem, ko bo naša miška večja za tako malo se mi zdi bolj primerno kaj bolj nežnega - daru za risanje pa tudi nimava
|
|
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 5.1.2009 20:37:32
|
|
|
|
klarakika
|
Mi smo pa tudi že naročili primawall nalepko - oranžne rožice. Super zgleda!! Malo me je bilo strah montaže, ampak je res simple. Pa še hitro smo jo dobili.
|
|
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 5.1.2009 22:34:01
|
|
|
|
svaljkec
|
jst sm pa zasledil ene super poslikave na risančki,so mi ful dobre
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 5.1.2009 22:46:59
|
|
|
|
Polonca s piko
|
Jaz sem pa zadnjič našla tole: http://www.increative.si/. Pa celo v slovenski firmi to delajo. ... no zdej sem vidla, da majo dva nova motiva, tko, da očitno še dopolnujejo "zbirko". Meni so tiste živalce na modri podlagi prav super. Pa še nobene packarije nimaš al pa skrbi, da bi se vidlo skozi, ko prebeliš - samo nalepiš na steno, ko se naveličaš pa potrgaš dol.
|
|
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 6.1.2009 9:50:45
|
|
|
|
klarakika
|
smo tudi mi gledali na increative, samo me je www.primawall.com prepričal. So imeli malo bolj strokovno ozadje, prodaje pogoje, garancijo napisano - saj sem še vedno malo skeptična, ko se kupuje preko net -a. Kaj čmo;) So pa oni tudi slovenska filma - sploh v teh časih je fino podpirat se! Kolegica je imela že od prej dobre izkušnjen in to naj je prepričalo - je pa res, da so vse nalepke za montažo odlilčne - suhe, ni packarije, ne rabiš posebnih znanj in so enostavno lepe.
|
|
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 7.1.2009 9:35:23
|
|
|
|
ksenjak
|
PRIMAWALL Mene pa zanima, kako izračunati točen znesek. Pa velikost nalepke mi tudi ni povsem jasna. A je to cena za eno nalepko ali naprimer za tisto, kar vidiš na sliki. Saj vem, malo sem zakomlicirala a vseeno upam, da bo kakšna razumela, kaj hočem. lp
|
|
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 7.1.2009 9:47:36
|
|
|
|
klarakika
|
Glede na to, da sem že naročila ti bom kar odgovorila;) po kliku na sliko se ti pojavijo 3-4 različne velikosti in zraven je cena za celotno nalepko (vse kar vidiš spodaj, ko spreminjaš barve). Zraven prišteješ še cca. 3 eur za poštnino in to je to. Sem jih pa jaz tudi še nekaj na info@primawall.com spraševala in ful hitro odgovorijo. Če ti kaj ni jasno, jih kar kontaktiraj, saj so zato tam
|
|
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 7.1.2009 22:25:22
|
|
|
|
linalana
|
V PIKAPOLONICI PA IMAJO KOMPLETE NALEPK Z DISNEYEVIMI JUNAKI. V KOMPLETU JE DOVOLJ NALEPK ZA CELO SOBO (OKROG 100) IN ŠE IDEJA, KAKO POLEPITI STENE JE DOBRODOŠLA. VELIKA PREDNOST TEH NALEPK JE, DA JIH LAHKO POLJUBNO PREMEŠČAŠ IN NA STENI NE PUSTIJO MADEŽEV! VEČ NA nakup.pikapolonica.com/igrace/dekorativne.
|
|
|
|
RE: Poslikava otroške sobice 8.1.2009 18:31:04
|
|
|
|
pravljica
|
meni je tudi to bolj praktično...pobarvaš ozadje (kot zgoraj pri kmetiji npr. - cela soba v modri ali rumeni, na eni ali dveh stenah pa zelene vijuge do polovice, kot hribovje/pašniki), ti dve steni polepiš nalepke, ki jih čez čas brez problema odstraniš...naš je imel do zdaj živali (kmetija), v bližnji prihodnosti bodo gor verjetno avtomobili ali kaj v zvezi z motorji, če bomo le našli, kaj kar mu bo všeč v tej zvezi...poznje lahko spet vse skupaj odstranimo, kar je pri slikanju in barvanju komplicirano pri taveliki so bile na lila vijugastem ozadju (na 1 steni, v obliki cvetnih listov iz kota sobe) do zdaj nalepke nekih deklic/vil, stena izgleda ok tudi po odstranitvi, kar je bilo potrebno, saj pridejo na vrsto plakati RBD ipd.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?