|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grisova priloga
26.12.2008 11:31:13   
MIAAA30
Punce zdravo,

rabim pomoč za današnje kosilo. rada bi naredila grisovo prilogo pri golažu. Vem da se da se skuha gris in da v ozko posodo potem pa nareže na pravokotnike. A se gris isto naredi kot običajno ali pa se kaj doda, da bo bolj trd ali se da mogoče vse skupaj celo v pečico?

Nikjer ne najdem nič na to temo, zato lepo prosim za pomoč in lp,

mia

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grisova priloga
26.12.2008 11:39:39   
Šaki
prvič slišm za gris.

če pa misliš na gres,ga pa jz ponavad ne dajem zraven golaža,mi nekako ne gre no.
prej kakšno polento,kruhove cmoke.

sicer pa lahko narediš tudi polento ki je pečena

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9959

to za gres pa res še nism slišala.
mi ga mamo raje mlečnega.

_____________________________

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu MIAAA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Grisova priloga
26.12.2008 11:48:46   
MIAAA30
ja na gres mislim.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Grisova priloga
26.12.2008 11:53:25   
Anonimen
Zdrobovi cmokiuser posted image
V vrelo, slano mleko daj košček margarine in zakuhaj zdrob( bolj na gosto). Ko je kuhan, ga prestavi v drugo posodo kjer se naj ohladi. V ohlajenega daj jajce ali dva in z rokami dobro pregneti. Oblikuj cmoke, in jih daj kuhati v vrel slan krop. Kuhaj 5 minut. Potem jih nežno poberi ven, in daj kot prilogo h golažu.
Med maso lahko daš peteršilj ali drobnjak(sesekljan).

(odgovor članu MIAAA30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Grisova priloga
26.12.2008 11:54:28   
Šaki
a seveda zdrobovi cmoki,to pa bo bolj prav ja...

_____________________________

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Grisova priloga
26.12.2008 19:55:26   
Eca
Bad girl - a ne piše na embalaži od Droge gor Gris? Gres je verjetno narečno?

_____________________________

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Grisova priloga
26.12.2008 20:19:48   
Šaki
joj no sj ni važno....

no sm šla pa prav pogledat pa piše Griz gor....

no v našem koncu rečemo gres.
se vsakič kaj novega naučim.user posted image

_____________________________

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Bananin kruh - zdrava sladica za m...
Moja sorodnica me je spodbudila, da sem preizkusila, eksperimentirala z receptom in nastal je moj prvi bananin kruh. Ni ...
RECEPT: Bonbončki za krepitev imunskega si...
Virusom se bo otrokov organizem najlažje zoperstavil z učinkovitim obrabnim oziroma imunskim sistemom. Zanj najbolje pos...




Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......