Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dodajanje rižolinota zvečer 25.12.2008 12:32:25
|
|
|
|
suprmedo
|
pozdravljene! tudi mene zanima kako je s tem. Sicer smo mi stari skoraj 6 mesecev in se kar veliko zbujamo ponoči. sicer se dojimo, ampak mi bi jedli skoraj celo noč. mleka imam zadosti, tako da primankuje ga ne. bi pa rada poskusila s čim bolj sitostnim. Želim vam srečen in miren božič
|
|
|
|
RE: Dodajanje rižolinota zvečer 25.12.2008 17:41:25
|
|
|
|
kajajaka
|
Jaz dodajam od 3,5 meseca, čeprav na škatli piše po 4. mesecu. Dajem ji riževe kosmiče od Millupe, brez mleka in kristalnega sladkorja, v modri škatli (v rumeni je že mleko v prahu). Vmešam v AM (lahko bi tudi v moje načrpano, pa ga žal nimam več) in od takrat spi celo noč. Prej se je zbujala okoli 2h, ker je bila lačna.
|
|
|
|
RE: Dodajanje rižolinota zvečer 25.12.2008 17:42:51
|
|
|
|
kajajaka
|
aja, še to Rižolina (od Linota) ji pa ne dajem, ker ima primešan sladkor in še kup drugih - po moje nepotrebnih - stvari. Pa šele po 6. mesecu naj bi se ga dalo
|
|
|
|
RE: Dodajanje rižolinota zvečer 25.12.2008 19:18:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem hčeri dajala rižkota v mleko pri vsakem obroku že po enem mesecu in pol pred leti, ko še ni bilo teh tako prilagojenih mlek zaradi refluksa. Sem ga dala pa eno do dve žlički na 200 ml.
|
|
|
|
RE: Dodajanje rižolinota zvečer 26.12.2008 9:16:10
|
|
|
|
potepinček
|
Jaz mojemu 5,5m dodajam rižko od Milupe od 4. meseca dalje in od takrat naprej veliko bolje spi. Dam mu kar po žlički.
|
|
|
|
RE: Dodajanje rižolinota zvečer 26.12.2008 9:39:31
|
|
|
|
majči22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesna23 Pozdravljene! Moj malček je star 3 mesece in se mi že kakšnih 14 dni zbuja ponoči na 2 uri oz. 1,5 h, kar tega prej ni. Pred tem se mi je zbudil enkrat ali mogoče dvakrat na noč. Ko je bila patronažna pri meni je imel sinček 2 meseca in mi svetovala, če že pride do pogostega prebujanja ponoči mu lahko začnem dodajati rižolino.Pa me zanimajo vaše izkušnje z dodajanjem, kako dodajati in koliko? Vesel in miren božič vam želim Jaz bi na tvojem mestu počakala še kakšen mesec. Poznam prijateljico, ki se ji kljub dodajanju ponoči zbuja. Če pa imaš željo po dodajanju pa bi res samo kakšno žličko dala noter v mleko, tako kot ti je že ena prej napisala. Naša je imela okrog enega meseca tud obdobje, ko se je zbujala kar pogosto. Sedaj je bolje. Se pa samo dojimo, stara je 4,5meseca.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?